CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Petzl Tikka

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Petzl Tikka Adapterset
Petzl Tikka Adapterset
Petzl
Tikka Adapterset
Adviesprijs € 7,00 € 3,99
- 43 %
Petzl Poche Tas
Petzl Poche Tas
Petzl
Poche Tas
Adviesprijs € 15,00 € 11,99
- 20 %

Petzl Tikka

Voldoende licht is vaak nodig om meer veiligheid te krijgen. Als je een langere trektocht maakt, kom je immers ook in gebieden die minder goed verlicht zijn. In dit geval is het handig om een goede lamp binnen handbereik te hebben. Veel mensen kiezen er dan voor om een lamp op de helm te plaatsen, waardoor je jouw handen vrij houdt. Je hebt dan ook een goede adapter nodig voor de bevestiging. Hier kan de Petzl Tikka bij helpen. Deze adapter geeft jou weer voldoende licht tijdens een groot aantal activiteiten. Bij Campz kun je deze adapter daarom ook in het assortiment terugvinden, zodat jij je voorbereidt op de volgende tocht!

De voordelen van de Petzl Tikka

De Petzl Tikka heeft als grootste voordeel dat je deze adapter voor een groot aantal lampen kunt gebruiken. De adapter bevestig je eenvoudig aan het oppervlak, waarna je de lamp erop bevestigt. Vanaf dat moment heb je jouw handen weer vrij voor de wandelingen en eventuele uitglijders. Een ander groot voordeel is dat je de adapter ook weer los kunt halen van het oppervlak, waardoor deze opnieuw gebruikt kan worden. De draaiende beweging van de lamp wordt daarbij niet beïnvloed. Jij hebt hierdoor te allen tijde de juiste verlichting in handen.

De belangrijkste specificaties van de Petzl Tikka

De specificaties van de Petzl Tikka is waar het allemaal om draait bij dit model. De adapter wordt geleverd met een plakmat en een plaatje voor de verbinding tussen de lamp en het kleefpad. Dit zorgt ervoor dat de Tikka lampen te allen tijde goed blijven zitten. De adapter is daarbij alleen geschikt voor de Tikka koplampen. Zorg er daarom voor dat je ook een lamp hebt die hierop past. Dankzij de goede bevestiging zal de lamp nog altijd kunnen draaien, waardoor jij goed zicht houdt. Het zwenkbereik wordt te allen tijde behouden, waardoor de lamp multifunctioneel inzetbaar is.

De Petzl Tikka: Hier let je op

Voordat je een aankoop doet voor een nieuwe adapter, moet je goed opletten of de Petzl Tikka bij jou past. Zo moet je bijvoorbeeld als eerste al een Tikka lamp in jouw bezit hebben of mee aanschaffen. Alleen dan kun je immers gebruik maken van de adapter. Bekijk ook of de bevestiging de juiste optie is voor het oppervlak waarvoor je deze wilt gebruiken. Doordat de adapter multifunctioneel inzetbaar is, hoef je er geen rekening mee te houden voor welk doeleind je de lamp aanschaft. Heb je geen Tikka lamp? Dan is het aan te raden om voor een andere adapter te kiezen of de lamp aan te schaffen als je de aankoop doet voor jouw adapter.

Jouw Petzl Tikka via Campz

Dankzij de Petzl Tikka heb je voor iedere activiteit een lamp beschikbaar. Je kunt hem eenvoudig op een helm of ander oppervlak bevestigen, waardoor je het zicht behoudt dat je nodig hebt om voldoende veiligheid te creëren. De bestelling is via Campz eenvoudig te plaatsen en de snelle levering geeft jou de gelegenheid om alles in handen te hebben.