CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Petzl Tactikka

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Petzl Tactikka

Tijdens wandelingen kan het zicht snel veranderen. Op minder verlichte plekken of tijdens de schemer kan dit ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarnaast heb je soms extra zicht nodig tijdens het klimmen. Een goede hoofdlamp kan dan een vereiste zijn. Dankzij de Petzl Tactikka hoef je geen verlichting meer in jouw handen te houden, maar draag je deze gewoon op jouw hoofd. Zo heb je jouw handen vrij tijdens iedere activiteit. Je kunt de Petzl Tactikka in het assortiment van Campz terugvinden, waardoor jij weer kunt genieten van de buitenlucht en de hoofdlamp gewoon aan huis geleverd wordt.

De voordelen van de Petzl Tactikka

Een van de grootste voordelen van de Petzl Tactikka is dat je deze eenvoudig op jouw hoofd kunt bevestigen. Je kunt er dan voor kiezen om deze rechtstreeks op het hoofd te plaatsen, maar ook aan een helm te bevestigen. Jij hebt jouw handen altijd vrij tijdens iedere activiteit. Daarbij kun je ook hoogwaardige kwaliteit vinden. De lamp zal niet snel kapot zijn en is altijd klaar voor gebruik. Daarbij ben je ook voorzien van een nachtvisie, waardoor het nog eenvoudiger wordt om de omgeving te verkennen en onregelmatigheden in een oppervlak te zien.

Ontdek Petzl Tactikka: De belangrijkste specificaties

Bij de Petzl Tactikka zijn er veel verschillende specificaties terug te vinden. Denk hierbij als eerste aan het witte of rode licht, waarmee je in de nacht kunt kijken. De lamp is daarbij ook voorzien van 300 lumen, waardoor je een goede kwaliteit in handen hebt en voor langere tijd kunt genieten van de lamp. Het zicht dichtbij in de omgeving biedt jou de gelegenheid om ieder obstakel direct te herkennen. De lamp werkt op batterijen, waardoor je te allen tijde een lamp tot jouw beschikking hebt. Tevens kun je hier herlaadbare batterijen in plaatsen, waardoor je van nog meer gemakken voorzien bent.

Hier let je op bij de aankoop

Voordat je de Petzl Tactikka aanschaft, kun je het beste eerst bekijken of deze lamp het beste bij je past. Petzl heeft namelijk nog meer modellen op de markt gebracht. Het is daarom van belang dat je de specificaties goed met elkaar vergelijkt. Let hierbij ook op de bevestiging van de hoofdlamp, zodat je voorkomt dat je de lamp niet kunt gebruiken. Ook kun je kijken naar de verschillende kleuren van de band. Deze kun je namelijk helemaal aan de doeleinden aanpassen. Jij kunt jezelf dus ook helemaal camoufleren als je dit nodig hebt voor jouw doeleinden.

Bestel de Petzl Tactikka bij Campz

De Petzl Tactikka voorziet jou altijd van veel zicht en veiligheid tijdens jouw wandelingen en sportactiviteiten. De lamp bevestig je eenvoudig op jouw hoofd, waardoor je jouw handen te allen tijde vrij hebt. Dankzij de batterijen is er ook altijd een lamp aanwezig. Je kunt de bestelling eenvoudig plaatsen bij Campz, waarna de lamp aan huis wordt geleverd. Zo kun je snel genieten van de hoogwaardige kwaliteit die Petzl met zich meebrengt en zorg jij ervoor dat je weer op pad kunt. Voor langere tijd hoef je nergens anders meer naar te kijken.