CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Peli - Robuuste koffers en kisten
Peli staat wereldwijd bekend om het ontwerp en de vervaardiging van koffers en dozen gemaakt van slagvast en extreem stevige kunststof. Hun water en luchtdichte PELIu2122 cases zijn ideaal waar gevoelige goederen moet worden beschermd tegen gevaren van buitenaf.

Peli

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Peli O-ring afdichting voor Box 1620
Peli O-ring afdichting voor Box 1620
Peli
O-ring afdichting voor Box 1620
Adviesprijs € 6,59 € 2,99
- 54 %

Peli koffers & Boxen - Peli online shop

Voor een outdoor vakantie zijn Peli-beschermkoffers een uitstekende keuze, omdat de koffers speciaal zijn ontworpen voor outdoor gebruik. De Peli koffers zijn water- en stofdicht en maken het transport van kwetsbare producten zelfs bij intensief gebruik mogelijk. Hetzelfde geldt voor de kwalitatieve zaklampen, gemaakt van hoogwaardig plastic, en zelfs in de meeste zware omstandigheden nog steeds veel licht afgeven.
Peli Online Shop

Hoge bescherming, zelfs in extreme situaties

Wanneer je een expeditie of een avontuurlijke vakantie plant, wil je er zeker van zijn dat je elektronische apparatuur goed is beschermd. Dit is precies wat Peli heeft ontwikkeld voor zijn koffers en boxen, die zelfs in extreme situaties uitstekende bescherming bieden. Zelfs het vallen van grote hoogte is geen probleem voor een Peli-koffer. Een Pelibox is dus een goede keuze voor een grote bergwandeling of voor een kanotocht – aangezien de koffers van Peli waterbescherming bieden voor kleine elektronische apparaten. Natuurlijk zijn ze niet alleen geschikt voor elektronische apparaten, maar voor alles wat belangrijk is voor een outdoor vakantie.

Zaklantaarns voor intensief outdoor gebruik

De Peli-zaklampen kunnen zeer nuttig zijn bij vele outdoor activiteiten. Zelfs bij hevige regen kun je erop vertrouwen, dat de zaklamp zal werken. Ook als tijdens een wandeling de zaklamp in een greppel valt, hoef je je geen zorgen te maken over de functie van de lamp. Omdat de Peli-zaklampen perfect beschermd zijn tegen vallen en andere mechanische spanningen. Dit wordt gedaan door het speciaal ontwikkelde plastic, dat ook zeer hittebestendig is. Het is dus niet verwonderlijk dat zelfs de brandweer vertrouwt op het gebruik van Peli-zaklampen.

Peli boxen en koffers bij CAMPZ

In onze uitgebreide online winkel bieden we Peli koffers en lampen die duurzaam en stabiel zijn - informeer online en bestel vervolgens eenvoudig jouw gewenst Peli-product via het internet.