CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Peaty's Link Lube Wet Ketting smeermiddel 60ml

ID: 1395843

€ 10,99
€ 183,17 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Peaty's Link Lube Wet Ketting smeermiddel 60ml

Linklube Wet Weather Chain Lube is een speciaal naar Irish Coffee geurende mix van oliën, wassen en krachtige corrosie-inhibitoren die u een supergladde, hyperrobuuste, geruisloos lopende ketting geeft in de natste, vuilste rijomstandigheden.

Geboren uit de slopende eisen van de Enduro World Series (EWS)-races, waar rijders vaak de hele dag in de natste en vuilste omstandigheden moeten rijden. Linklube Wet is ontwikkeld om aan deze eisen te voldoen - het gaat gemakkelijk een hele dag mee in alle omstandigheden zonder te veranderen in het dikke, onmogelijk te reinigen slijm waar natte smeermiddelen om bekend staan.

Alle Weer versus Nat... Wat is het verschil?
Linklube Wet is een mengsel van wassen en oliën met een hogere viscositeit en een hogere concentratie wassen en corrosieremmers in vergelijking met Linklube All-Weather. Door de hoge wasconcentratie is linklube wet veel stiller en soepeler lopend en gaat het veel langer mee dan linklube all-weather, zelfs op lange ritten in de natste omstandigheden.

Test, test en nog eens test...
Linklube wet is gedurende drie jaar ontwikkeld en gevormd door enkele van 's werelds beste E, XC, weg en cyclocross rijders door middel van een proces van prototype, test, kritiek, verbetering en iteratie.

Buiten de racesport zijn veel testritten gemaakt met e-bikes waarbij de kettingen gedurende lange perioden aan extreme torsie worden blootgesteld. Combineer dit constante koppel met modder en plassen, steile hellingen en snelle afdalingen - en herhaal dit in een lus totdat de batterij leeg is - en je hebt de perfecte testgrond voor kettingolie (wie zegt dat kettingolie testen saai is!).

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Smeermiddel
Type:
Kettingsmeermiddel
Toepassingsgebied:
Ketting
Levering
Levering:
1 x 60ml flesje
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1395843
EAN
5060541581890

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product