CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Majpartaj Sale - maar voor beperkte tijd!
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

Betaalmethoden

iDEAL

De snelste manier om uw bestelling te betalen is door middel van iDEAL. Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct doorstuurt naar uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Creditcard

Gemakkelijk en bewezen: Betaling door afboeking op uw creditcard (VISA of MasterCard). U geeft het nummer van uw creditcard op, de datum en het testnummer, en Campz verstuurt de gegevens veilig gecodeerd. Indien uw creditcard 3D-secure geactiveerd is, wordt u doorgelinkt naar de beveiligingspagina van uw bank. Een paar seconden later kan uw bestelling al worden verwerkt. De afschrijving van het bedrag van uw creditcard volgt bij verzending van de bestelling binnen 30 dagen. Als de levertijd meer dan 30 dagen is, wordt het bedrag door uw betaalservice maximaal na 21 dagen van uw creditcard afgeboekt.


PayPal

Via PayPal kunt u eenvoudig, snel en veilig aan CAMPZ betalen. Gebruik daarvoor uw PayPal-account en betaal gemakkelijk wat u bij ons besteld heeft. Gewoonlijk krijgen wij direct de betalingsbevestiging van PayPal zodat wij uw opdracht onmiddellijk kunnen verwerken.