CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Pakboats Puffin Saranac Kajak, zwart/grijs

ID: 397905

Adviesprijs € 1.699,00
€ 1.177,99
- 30 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Pakboats Puffin Saranac Kajak, zwart/grijs (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De flexibele tweezitskajak van de Puffin-familie. Met een gewicht van maar liefst 13,2 kilo en een laadvermogen van 180 kg is de Puffin Saranac een ideale reisgezel met opbergruimte voor dagbagage. Het is lang, slank, heeft een puntige boog en de overlappingen aan de uiteinden zorgen voor een sportieve uitstraling.

Ook zijn hier niet alleen ontwerpkenmerken van de Quest-serie overgenomen, maar ook constructieve details. De dolboorden zijn in de huid gespannen voor meer stijfheid. Door zijn vorm en constructie heeft de nieuwe Saranac meer richtingsstabiliteit op het water dan voorheen en kan er soepeler en ook sneller gepeddeld worden. De materialen van de huid en de stokken zijn identiek aan die van de Puffin Saco. Als extra voordeel kan de Puffin Saranac gemakkelijk worden omgebouwd tot een eenzitter in slechts een paar eenvoudige stappen. Ideaal als je alleen of met z'n tweeën wilt peddelen. Optioneel is de bevestiging van een baldakijn mogelijk (alleen of met twee baldakijnen). Op de zelfdragende kap kunnen ook spatschermen worden bevestigd.

Al met al een opvouwbare kajak voor vrijetijdsgebruik die maximale flexibiliteit biedt - en dat alles met een pakmaat ter grootte van een sporttas! Ideaal als je de kajak bijvoorbeeld in je vakantiebagage hebt en spontaan een tochtje wilt maken
Water wil. Het is in slechts een paar minuten ingesteld en klaar voor gebruik. En als je hem niet nodig hebt, neemt de fietstas niet veel ruimte in beslag.

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
13,20 kg
Verpakbaar
Verpakbaar
ja
ontwerp
ontwerp
vouwbaar

Uitrusting

Doel
Kajakken
Boot
Toepassingsgebied:
Zee, meer, rivier
Water type:
staand water, stromend water, rustig water, bewegend water, licht golving
Verpakbaar:
ja
Aantal zitplaatsen:
2
Type:
Kajak
ontwerp:
vouwbaar
Afmetingen
Maximale bijlading:
180,00 kg
Buiten maat (L x B):
480 x 71
Pakgrootte (L x B):
75 x 30 x 40
Gewicht (ca.):
13,20 kg
Levering
Levering:
Zitplaatsen, Zak, Reparatieset, Luchtpomp, afneembare skeg, geïnstalleerde kielbalk
Modeljaar
2023
Artikelnummer
397905
EAN
4260289611380

Video

Meningen van klanten

4.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Pakboats Puffin Saranac Kajak, zwart/grijs zwart/grijs
Jan
Mooie boot.
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Eenvoudig in te stellen voor ervaren gebruikers. Zitplaatsen zijn erg mooi. Rijeigenschappen bevredigend tot goed.

De beoordeling is gebaseerd op het gelijknamige model van vorig jaar, met de vrijwel identieke uitrusting.

11.06.2020
Pakboats Puffin Saranac Kajak, zwart/grijs zwart/grijs
Heckel67
Altijd bij je!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Als nieuwkomer in Faltkajakbereich ik de aankoop gerekend vooral op het gewicht en de verpakkingsgrootte en de Pakboats Puffin Saranac Ik denk dat ik een home run hit. Mijn criteria waren gemakkelijker te vervoeren en snel up.- en demontage en het voldeed aan deze boot volledig. De 13,2 kg in het bijbehorende "sporttas" kan nog steeds redelijk goed slijtage en het past nog wat Zubör met in de zak. De montage en demontage neemt na een korte acclimatisatie op slechts 15 minuten met behulp van de afgewerkte boot gemakkelijk soms 100 meter naar het water en kunnen nemen wat vaak het portages van de sluizen en dergelijke met geen enkel probleem. De boot is buitengewoon stabiel zijn filigraan uiterlijk en heeft door zijn smalle, maar zeer lange uitvoering goed volgen en toch zeer stabiel in het water. Het ingenieuze ontwerp maakt het mogelijk de eigen wensen van overeenkomstige montage. Ik gebruik het vooral als "One" Zet de stoel, maar nog steeds in de achterste stand, wat resulteert in aanzienlijk sneller vooruitgang. Een top heb ik niet gelukkig met gekocht, want dat zorgt ervoor dat alleen wildwater gevoel en ik zou zeker neem een ​​andere boot. Dus je hebt genoeg ruimte om ook uit te nodigen als dat nodig is grotere bagage. Over de gehele lengte van de boot gespen zijn bevestigd aan de rugleuning. De vele gratis gespen kunnen ideaal om te gebruiken als zijn waterdicht materiaal zakken of wat je draagt ​​daar met de juiste tegenhangers stöpseln. Zodat recirculatie is een mogelijke karakteristiek Terung vaste alles op de boot. In de drie weken geleden dat ik de eigenaar van de boot, heb ik een aantal meren gereisd en het maakt echt veel plezier. Conclusie: Ik denk dat voor mijn doeleinden Ik heb precies het juiste Vouwkano gekozen en zou het opnieuw kopen.

De beoordeling is gebaseerd op het gelijknamige model van vorig jaar, met de vrijwel identieke uitrusting.

20.08.2015