CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

P.A.C. Original Loop Sjaal, zwart/bont

ID: 1054526

Adviesprijs € 14,99
€ 9,99
- 33 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

P.A.C. Original Loop Sjaal, zwart/bont (ringlet mynt)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De P.A.C. Original Multitube is een microvezeldoek met een hoog vochttransport en een antibacteriële en geurremmende werking. Het is ook 100% naadloos voor comfortabel buitenplezier. De ademende en sneldrogende eigenschappen van de buis maken het een onmisbare metgezel voor veel verschillende buitenactiviteiten.

100 % microvezel
De P.A.C. Origineel bestaat uit 100% microvezel, wat merkbare voordelen heeft op de huid. Microvezel is veel dunner dan een vergelijkbaar polyester kledingstuk en weegt daarom niet. Het aangenaam zachte draagcomfort en het ontbreken van extra niet-ecologische materialen, zoals elasthaan of lycra, is bijzonder belangrijk in de nek en het hoofd. 

Naadloos en rekbaar
Dankzij de naadloze verwerking, de P.A.C. Wundertuch kan in vele variaties op het hele hoofd gedragen worden - zonder drukplekken achter te laten. Ook het gebruik onder een rij- of motorhelm is mogelijk zonder problemen. Dankzij een speciaal ontwikkeld breiproces is de P.A.C. zeer rekbaar en toch niet verslijtbaar.

Thermoregulerend
De P.A.C. Origineel is thermoregulerend door het gebruik van een zeer dunne microvezel. Dankzij een speciaal breiproces in combinatie met de verfijnde microvezel neemt de doek transpiratie en vocht goed op en geeft deze direct weer af in het milieu.

UV- en windbescherming
De P.A.C. Origineel is de perfecte metgezel voor alle weersomstandigheden. De geïntegreerde UV- en windbescherming beschermt de nek en het hoofd tijdens alle buitenactiviteiten.

Geurremmend
Met Silver Cool heeft P.A.C. ook gekozen voor een van 's werelds meest toonaangevende producten voor de antibacteriële afwerking van de doekjes. Natuurlijk hecht P.A.C. ook hier veel belang aan het gebruik van ecologisch onschadelijke materialen, waardoor een antibacteriële doek ontstaat die de vorming van geuren en ziektekiemen tegengaat.

Zeer goed ademend
Het dunne materiaal zorgt ervoor dat de P.A.C. Zeer goed ademende doek. Dit maakt het een nuttig accessoire voor sport en vrije tijd, zelfs op warme zomerdagen.

Oeko-Tex Standaard 100
Het afzien van schadelijke stoffen is van bijzonder belang, aangezien de producten als 1. De Commissie heeft een aantal maatregelen genomen om de veiligheid van de producten te verbeteren. Laag kan direct op het lichaam worden gedragen. De productie volgens Duitse normen en het vermijden van onnodige transportroutes zijn ook goed voor het milieu. Voor de veiligheid van P.A.C. en de klant werd niet alleen het eindproduct, maar ook alle 9 complexe productiestappen gecertificeerd als Oeko-Tex Standard 100. Allemaal P.A.C. Textiel wordt regelmatig getest op schadelijke stoffen door onafhankelijke instituten om ervoor te zorgen dat de producten niet alleen goed aanvoelen, maar ook 100% huidvriendelijk zijn.

Care instructions
40°C normal wash Do not iron

Special Features

STANDARD 100 by OEKO-TEX

STANDARD 100 van OEKO-TEX is een certificering, die garandeert dat een product getest is op stoffen die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Elk stadium van het productieproces en elk onderdeel - zoals de stof, het garen en de knopen - worden getest en de norm wordt jaarlijks herzien om in overeenstemming te zijn met de laatste wetgeving en wetenschappelijk onderzoek. ​

In het kort

Eigenschappen
Eigenschappen
UV-bescherming, Naadloos, Ademend, Windafstotend, Temperatuurregulerend
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Seizoen
Seizoen
4-seizoens artikel

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Urban Outdoor, Athleisure, Alpineskiën, Langlaufen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Backcountry Skiën, Dirt/BMX
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
multifunctionele doek
Seizoen:
4-seizoens artikel
Materiaal
Materiaal:
100 % polyester
Functies
Eigenschappen:
UV-bescherming, Naadloos, Ademend, Windafstotend, Temperatuurregulerend
Afmetingen
Afmeting (L x B):
Doekmaat ongeveer 24 cm breed, 50 cm hoog
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm:
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1054526
EAN
4250605915353

Video

Meningen van klanten

5.0
5 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
5
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
P.A.C. Original Loop Sjaal, zwart/groen zwart/groen
Xkwiat
Schoorsteen
Vertaald uit Poolse Naar origineel
stoer
29.01.2021
P.A.C. Original Loop Sjaal, blauw/violet blauw/violet
Davy
5 sterren
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Mooie halshoes / tube van P.A.C German design, Duitse kwaliteit. Krijgt mijn stem
10.12.2020
P.A.C. Original Loop Sjaal, geel geel
Yvonne
Super goed
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Precies zoals beschreven en kleur erg gaaf
03.09.2020