CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

OVERSTIM.s

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
OVERSTIM.s Energix Energie gel 30g
OVERSTIM.s Energix Energie gel 30g
OVERSTIM.s
Energix Energie gel 30g
€ 2,00
  • Varianten:

Smakelijke sportvoeding van OVERSTIM.s

Overstims energierepen

Het gebeurt zelden dat het water in je mond loopt bij het zien van sportvoeding. Bij de producten van OVERSTIM.s gebeurt dat waarschijnlijk wel. De energierepen worden onder andere gemaakt van een grote hoeveelheid natuurlijke ingrediënten zoals pinda's pompoenpitten, amandelen en diverse soorten bessen. Er zijn bovendien productlijnen die speciaal geformuleerd zijn voor veganisten en mensen met een glutenintolerantie.

Gezondere ingrediënten

OVERSTIM.s is gegroeid tot een internationaal bedrijf, maar is nog steeds gevestigd in Frankrijk waar de oprichter Daniel de Saint Ouen de onderneming in 1982 opstartte. Toentertijd was sportvoeding nog iets nieuws, meestal niet zo gezond en zeker niet goed voor je maag. Met dat in zijn hoofd ontwikkelde De Saint Ouen een reeks nieuwe producten met gezondere ingrediënten. De huidige productreeksen zijn speciaal geformuleerd voor bijvoorbeeld hardlopers of wielrenners of mountainbikers.

Energiegel van Overstims

OVERSTIM.s Energie cakemix

Behalve energierepen, poeders voor sportdranken en gels heeft OVERSTIM.s ook verschillende cakemixen (chocola of banaan/chocola) voor sporters, onder de merknaam Gatosport. De cake is erg gemakkelijk te maken. De inhoud van het blikje moet met ongeveer 250 ml water tot een glad mengsel worden gemixt. Bak het daarna in een voorverwarmde oven op 180-200°C, gedurende 30 tot 40 minuten gaar. Je kunt de taart als ontbijt eten, een derde van de taart (maximaal de helft) geeft voldoende energie. Eet hem ongeveer een uur voor je begint met sporten. De resterende porties kunnen worden ingevroren.

Pakketten voor halve of hele marathon

Heel handig zijn de OVERSTIM.s (semi)-marathon pakketten. Deze bestaan uit een blikje Gatosport, een flesje met een drankje voor de warming-up, een verpakking vloeibare anti-oxidant gel, een verpakking instant energieconcentraat ‘Coup de Fouet’ en een verpakking Energix Gel voor de halve marathon. Voor de hele marathon zit daarnaast nog een antioxidant maltodrink, een eiwit bar, extra antioxidanten gel en drie extra verpakkingen Energix gel en Red Tonic gel in het pakket. Bij de pakketten zit ook een gebruiksaanwijzing, wanneer je welk product moet gebruiken.