Online fietsenwinkel
Winter Sale 2022 | Tot wel 40% korting
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!
Uitrusting tips
voor tours

Alle tochten in een oogopslag

Ik pak mijn rugzak en neem mee.. Ja, wat neemt men eigenlijk mee voor een huttentocht, sneeuwschoenwandeling of Alpencross? Welk formaat rugzak is juist, wat mag in geen geval ontbreken, wat is echt praktisch? Wij hebben de antwoorden voor u!

U wou je altijd al aan een Alpencross deelnemen, of plant concreet een Transalp Tour? Dan bent u hier aan het juiste adres – wij vertellen u over de achtergrond van de Alpencross en hebben een Transalp-paklijst voor u voorbereid.

Meer over Alpencross

Wat heeft men eigenlijk nodig voor een huttentocht? Welk formaat rugzak is juist, wat mag in geen geval ontbreken, wat is echt praktisch? Wie een huttentocht in het vooruitzicht heeft, doet er goed aan, om voor vertrek goed over deze zaken na te denken.

Naar huttentocht uitrusting

Witte landschappen, losse poedersneeuw, maar vooral veel rust en onberoerde natuur wachten op u, wanneer u een tour op sneeuwschoenen onderneemt. Zeker voor mensen, die zich minder voor de gangbare vormen van wintersport - zoals b.v. skiën - interesseren, biedt sneeuwschoenwandelen een perfect alternatief, om in de winter sportief bezig te zijn.

Meer over sneeuwschoenwandelen

U bent een avonturier en wou altijd al een Survival tour maken? “Maar wat ís Survival eigenlijk? En welke uitrusting heb ik nodig om te overleven?” Wij hebben de antwoorden voor u!

Meer over Survival

De Jakobsweg is één van drie Christelijke pelgrimswegen en loopt over een lengte van meer dan 800km van Roncesvalles, naar Santiago de Compostela. Deze pelgrimsweg is een tijdloze en zeer geliefde wandelroute. Om uw droom van het bewandelen van de Jakobsweg te laten uitkomen, heeft u naast voldoende tijd, ook de juiste uitrusting nodig. Wij laten u zien waar u echt niet zonder kunt, én wat u niet echt nodig heeft.

Meer over de Jakobsweg

Wanneer de vakantieperiode weer voor de deur staat, komt natuurlijk weer de vraag omhoog: waarheen? Vooral wanneer u uw vakantie met familie, kleine kinderen of baby’s plant, is deze vraag niet zo eenvoudig te beantwoorden. De kinderen moeten goed verzorgd en uitgerust zijn, maar uw eigen voorkeuren en ontspanning mogen natuurlijk niet op de achtergrond geraken.

Tips voor de familievakantie

Ook dit jaar zijn er weer veel spannende festivals voor uiteenlopende smaken! Of het nu gaat om Rock Werchter, de Zwarte Cross, Sziget of Rock im Park – op festivals wachten weer de beste muziek, de vrolijkste mensen en vooral een hele hoop plezier op u! Wij laten u zien, wat u mee kunt nemen om een onvergetelijke festival ervaring op te doen!

Naar festival uitrusting