Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.


asics Hardloopschoenen

(84 Producten)

  Geslacht

Gekozen:
 •  
 •  

  Schoenmaat

Gekozen:

  Seizoen

Gekozen:
 •  

  Gewicht enkele schoen

 • 170 325

  Kleur

Gekozen:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Prijs (€)

 • -
  Bevestigen

  Klantenbeoordelingen

Gekozen:
SORTEREN
Pagina1van
2
 
SORTEREN
Pagina1van
2

Asics hardloopschoenen bij CAMPZ

Wanneer u niet zomaar wilt hardlopen maar echt het optimale uit iedere sessie wilt halen, kunt u niet zomaar een paar hardloopschoenen bij een willekeurige winkel en van een willekeurig merk ophalen. Daarbij dient u immers op bepaalde zaken te letten, zoals de stevigheid van de zool, de schacht en de wijze waarop de schoen ventileert. Niet bij ieder paar hardloopschoenen is dat namelijk hetzelfde. Bij Asics hardloopschoenen bent u ervan verzekerd dat u over een paar schoenen beschikt dat uw voeten zo goed mogelijk ondersteunt. Of u nou een beginner bent of een ervaren hardlo(o)p(st)er. Zo wordt iedere hardloopsessie een succes. Keer op keer.

Bij Asics hardloopschoenen staat kwaliteit voorop

Bij hardloopschoenen van Asics is het belangrijk dat de kwaliteit in orde is. Daarom wordt hier bij deze hardloopschoenen extra aandacht aan besteed. Er wordt goed gekeken naar de te gebruiken materialen, maar ook naar de algehele vormgeving van de schoenen. Iedere voet verwacht weer net wat anders en ook iedere ondergrond stelt andere eisen aan hardloopschoenen. Hardloopschoenen van Asics spelen hierop in, door met verschillende modellen te komen. Zo zijn er hardloopschoenen van Asics voor hobbyisten, maar ook schoenen die specifiek geschikt zijn voor wedstrijden. Het bijzondere aan hardloopschoenen van Asics is dat ieder soort hardloopschoen een andere invloed heeft op uw lichaam. Dit heeft te maken met de verschillen in de vormgeving van de vele soorten hardloopschoenen die dit merk u biedt. Zo worden uw kuitspieren en achillespezen bij sommige soorten schoenen meer gestimuleerd dan bij andere schoenen. Hardloopschoenen van het merk Asics zijn daardoor compleet anders dan bijvoorbeeld hun trailrunning-schoenen.

Asics hardloopschoenen - Diverse invloeden

Hardlopen is moeilijker dan het lijkt. Met name een beginner heeft vaak last van bepaalde zaken. Plakkerige kleding, oncomfortabele schoenen en een verkeerde houding zijn in vele gevallen de boosdoeners. Al dan niet tegelijkertijd. Ook de afwikkeling van de voeten kan tijdens het hardlopen verkeerd zijn, waardoor het hardlopen een verkeerd effect heeft. Onderdelen waar u bij het hardlopen daarom zeker op moet letten, zijn:
 • Een goede afwikkeling van de voet;
 • Kleding die is bedoeld voor het hardlopen/sporten;
 • Schoenen die geschikt zijn voor uw voeten en de omgeving waarin u hardloopt.

Asics hardloopschoenen voordelig online

Let u niet goed op deze punten, dan kan het voorkomen dat u last krijgt van uw lichaam. Dit kunnen de spieren in uw benen zijn, maar ook de rest van uw lichaam kan hier last van krijgen. Ook de rug is hier een goed voorbeeld van. Bij hardlopen komt dus meer kijken dan alleen maar het 'hard lopen'. Er komt een gehele techniek bij kijken. Een techniek die overigens goed aan te leren is en die iedere hardloper derhalve kan leren beheersen. Zodanig dat u alleen nog maar zult genieten bij iedere hardloopsessie. En let u dan ook nog op de kleding die u draagt, kleding die transpiratievocht optimaal ventileert en lichaamswarmte goed behoudt, dan maakt u het geheel helemaal af. Mits u natuurlijk niet uw hardloopschoenen van Asics vergeet.

Soorten en stijlen van Asics

Wanneer u een blik werpt op de Asics-collectie hardloopschoenen van CAMPZ, zult u direct zien dat u veel keuzemogelijkheden heeft. Zowel qua soort als stijl. Omdat niet alleen de kwaliteit van hardloopschoenen belangrijk is, zorgt Asics ervoor dat u kunt kiezen uit allerlei kleuren en dessins. Daarbij is een opsplitsing gemaakt tussen hardloopschoenen voor dames en hardloopschoenen voor heren. In de omschrijving komt duidelijk naar voren waar ieder paar schoenen voor bedoeld is. Hierbij kunt u denken aan geasfalteerde wegen, onverharde bospaden en meer. U kunt zo eenvoudig een paar schoenen vinden dat past bij de omgeving waarin u graag hardloopt. Qua kleuren hebt u vele opties. Fluoriserende kleuren zijn in de Asics-collectie erg populair, maar natuurlijk kunt u er ook terecht voor klassiek zwart. Door de uiteenlopende kleuren heeft u voldoende mogelijkheden om uw schoenen aan te laten sluiten op de kleur van de rest van uw kleding, zoals uw broek en hardloopjack. Ook tijdens het hardlopen mag u er immers trendy uitzien. Ondanks dat de kwaliteit vanzelfsprekend voorop blijft staan. Maar door de uitgebreidheid van het assortiment van hardloopschoenen van Asics, gaan kwaliteit en stijl hand in hand.

Anima sana in corpore sano

Asics staat voor 'anima sana in corpore sano', ofwel 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. De kwaliteit van de producten van Asics dragen hieraan bij, door de optimale uitwerking die onder andere de hardloopschoenen van Asics op het lichaam hebben. En natuurlijk draagt het actief en consequent hardlopen hier ook aan bij. Een goed paar schoenen zorgt er daarbij voor dat uw voeten goed worden verzorgd en u dus meer aankunt. Dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat u zonder problemen kunt blijven hardlopen, wat er vervolgens weer voor zorgt dat de Latijnse spreuk 'anima sana in corpore sano' ook op ú van toepassing zal zijn. Blijvend.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-18u.
010 8080415
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling