Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Sloten

24 Producten
Diefstalbescherming
  • 2
  • 20
Merk
  • 1
  • 5
  • 2
  • 1
  • 9
  • 3
  • 3
Series
  • 3
Prijs in €
Klantenbeoordelingen

TSA Sloten & Reissloten - Zorgeloos onderweg

Onderweg om een nieuwe bestemming op de virtuele wereldkaart af te tikken, neem je een rugzak, grote en kleine reistassen of een trolley mee. Voor een meer ontspannen en zorgeloze reis raden we aan dat je je bagage veilig vergrendelt. Praktische reissloten met sleutels of combinatiesloten ontmoedigen dieven en voorkomen dat ze snel bij je persoonlijke bezittingen komen. Je kunt de meeste sloten vastmaken aan de oogjes van de ritsen. Heel bijzonder zijn reissloten met de afkorting TSA. Deze sloten maken het gemakkelijker om je bagage te inspecteren door de Transport Safety Authority (TSA), vooral wanneer je naar de Verenigde Staten reist. Met een speciale TSA-sleutel kunnen de collega's van de TSA-autoriteit de sloten zonder schade openen, maar ze ook veilig weer sluiten.

Sorteren
Pagina 1 van
1

TSA Sloten & Reissloten online shop

Als u op reis gaat is veiligheid erg belangrijk. Niets is vervelender dan bestolen worden terwijl u op reis bent. Juist dan bent u namelijk extra gevoelig voor diefstal, omdat u zich waarschijnlijk op veel openbare plekken zult bevinden waar ook dieven aan het werk zijn. Vooral in steden zijn veel criminelen actief die zich hebben gespecialiseerd in het openbreken van sloten. En uw vakantie heeft waarschijnlijk al genoeg gekost en het zou daarom zonde zijn als u een vermogen uit moest geven om uw gestolen eigendommen opnieuw te moeten kopen. Daarnaast kan het geregel met de verzekering bij diefstal erg lang duren. Daarom hebt u sloten nodig van de beste kwaliteit! De internetwinkel van Campz beschikt over het beste hang en sluitwerk dat u tegen diefstal zal beschermen tijdens uw vakantie. Met de veiligheidssloten kunt u uw waardevolle spullen zorgeloos meenemen op reis, want dieven kunnen er door de sloten niet meer zomaar bij. In ons assortiment vindt u onder andere sloten van:
Outdoor sloten koopt u bij CAMPZ

Sloten voor op uw reiskoffers

Veel mensen denken bij het pakken van hun bagage niet aan beschermingsmiddelen als sloten. Zij denken alleen aan de standaard producten als hardloopleding, badtextiel en spullen voor vermaak, maar zij vergeten het belang van goed hang en sluitwerk. En dat terwijl u op reis juist extra afhankelijk bent van de meeste spullen. De spullen die u meeneemt zijn misschien niet in het buitenland verkrijgbaar, als er dan iets gestolen blijkt te zijn is dat een regelrechte ramp voor uw vakantieplezier. Daarnaast zijn sommige spullen onvervangbaar, denk bijvoorbeeld aan een fotocamera met daarop alle leuke foto's van die mooie bergwandeling of foto's van uw kinderen in het zwembad. Ook sierraden als trouwringen en erfstukken zijn gewilde producten bij criminelen. Neem dit risico niet en schaf veiligheidssloten aan voor het te laat is! Als u veiligheidssloten gebruikt kunt u met een gerust hart op pad. U hoeft er niet bang voor te zijn om bij terugkomst een opengebroken auto of caravan aan te treffen en dat scheelt een hoop stress.

Groot assortiment aan sloten

CAMPZ heeft een uitgebreid aanbod van hang en sluitwerk. Voor bijna alle denkbare doeleinden zijn er wel sloten te vinden in onze internetwinkel. Er zijn bijvoorbeeld sloten die speciaal gemaakt zijn voor trailers, caravans en aanhangers. In caravans en auto's liggen vaak de meest kostbare spullen, zoals laptops die te zwaar zijn om in uw tas mee te nemen tijdens een wandeling. U moet er niet aan denken dat uw laptop wordt gestolen met daarin privacy gevoelige informatie of documenten van uw werk. In de internetwinkel van CAMPZ kunt u ook sloten kopen om de ramen van uw caravan of trailer goed mee af te sluiten. Gaat u op vakantie naar een risicovol gebied en wilt u 's nachts heerlijk kunnen slapen zonder spanning voor een eventuele inbraak? In het assortiment kunt u ook sloten vinden waarmee u de caravan of trailer van binnenuit extra kunt beveiligen. Voor u gaat slapen doet u de deur van binnenuit dicht met veiligheidssloten en geen dief die meer binnenkomt.

Kwaliteits veiligheidssloten voor een veilige reis

Ook voor zakenmensen die veel met het vliegtuig reizen en hun koffers overal mee naartoe nemen heeft CAMPZ het ideale hang en sluitwerk. Met speciale sloten kunt u uw koffers extra beveiligen tegen diefstal. U hoeft niet bang te zijn dat de gevoelige informatie van uw baas op straat komt te liggen met deze sloten voor koffers. De meeste sloten van koffers zijn eenvoudig open te breken met behulp van ijzeren gereedschap, maar het hang en sluitwerk van CAMPZ is van een zodanig goede kwaliteit dat dit niet zal lukken. Mensen die op uw spullen uit zijn zullen de reistas snel laten liggen als u gebruik maakt van kwalitatief goede sloten.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-17u.
0800 0207140
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!