Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.


Weerstations

(1 product)
SORTEREN
Pagina1van
1
 
SORTEREN
Pagina1van
1

Weerstation - Compact en draagbare weerstations

Bij CAMPZ vindt u allerlei soorten weerstations. Neem bjvoorbeeld het Barigo weerstation 525. Deze is uiterst geschikt voor buiten activiteiten, zoals:
Weerstations koopt u bij CAMPZ
Dit apparaat is dus handig om te gebruiken bij activiteiten waar het meten van de weersomstandigheden belangrijk zijn. Met deze anemometer kunt u heel accuraat de weersverwachtingen aflezen. Het apparaat heeft diverse functies, die worden weergegeven door middel van Zwitserse sensoren. Het hooggevoelige weerstation meet al vanaf een windsnelheid van 3km/uur en laat u onmiddellijk de omgevingstemperatuur zien. Het digitaal weerstation verwittigt u, wanneer er mist gaat opkomen. Het weerstation meet naast de windsnelheid ook de luchtvochtigheid, de hoogte en de temperatuur. Speciaal voor zeilwedstrijden is het weerstation ook van een Regatta timer voorzien. De verschillende functies kunnen makkelijk afgelezen worden via het hoofdmenu op het beeldscherm van het weerstation. Hier vindt u onder andere een windmeter (meet interval elke seconde), de weergave van windsnelheid (0,8 t/m 0,39 m/s), de weergave van de temperatuur (in °C en °F) -24 tot 60 graden Celsius, de weergave van de gevoelstemperatuur en de weergave van de hoogte (-2000 m tot 10.000 m). Het digitaal weerstation is waterdicht en is voorzien van 3V lithium batterijen.

Weerstations met UV sensor

Wilt u een weerstation kopen dat de juiste UV straling meldt, dan is de K&R UV Weerstation Pocket UV de meest interessante keuze. Het digitaal weerstation vertelt u in een oogwenk de UV-index gemeten tijdens uw zonnebaden of andere outdoor activiteiten. Wanneer u dan te veel straling op u krijgt, kunt u dit gelijk zien en weggaan van de felle zon. Het weerstation heeft de volgende functies: de UV-meting volgens de WHO UV Index, waarschuwingssignalen bij UV-Index 7, een temperatuur weergave in °C en °F, een tijdsweergave, een stopwatch en een alarm.

Weerstations met hoogtemeters

Wilt u een weerstation kopen dat eveneens fungeert als hoogtemeter en barometer dan is de Barigo 45SB iets voor u. Het digitaal weerstation is uitermate geschikt voor outdoor activiteiten. Het apparaat is voorzien van een weerstation met weersverwachtingen voor de eerstvolgende 48 uur. Verder is er een kompas en een hoogtemeter. De hoogtemeter heeft een meetbereik van -900 tot +9100 meter. U hebt hier de mogelijkheid om verschillende hoogtes in te stellen. Dit is handig om bij bergwandelingen een idee te krijgen hoe lang u over een beklimming gedaan hebt. De barometer geeft de juiste luchtdruk en de luchtdruk verwachtingen in een grafiek weer. Samengevat heeft dit digitaal weerstation de volgende functies: een tijdsaanduiding, een hoogtemeter, een barometer, een weerstation, een temperatuuraanduiding, een stopwatch, een datum aanduiding en een ingebouwd kompas.

Compacte weerstations

Wilt u een weerstation kopen dat compact is en makkelijk te dragen dan is het multifunctionele uurwerk de Barigo 5 in 1 misschien wat u zoekt. Dit uurwerk, dat vervaardigd is uit het fijnste edelmetaal en voorzien is van een lederen armband, heeft heel wat in zijn mars. De modernste technieken, namelijk een vooraanstaand design en een analoog aanduiding, zijn in dit vernuftige model aanwezig. Het aantrekkelijke uurwerk heeft naast tijdsaanduiding eveneens nog de volgende functies: Een kompas met richtingaanwijzing met een meting in graden van 0 tot 360 graden. Hierbij wordt rekening gehouden met de magnetische afwijkingen. De hoogtemeter duidt de hoogte aan van 0 tot 9000 meter en heeft een kilometer aanduiding vanaf 1000 meter hoogte. De ingebouwde barometer duidt de weersverwachtingen aan door middel van de symbolen zonnig, bewolkt en regenachtig. De thermometer duidt temperaturen aan van -15 tot +45 graden Celsius. Het uurwerk is waterdicht en is voorzien van een CR2032 3V batterij.

Een horloge met weerstation

Een weerstation verpakt in een uurwerk dat ook nog elegant is, is zowel voor mannen als vrouwen een zeer interessante aanbieding. Wilt u een weerstation kopen dat u kunt gebruiken bij het sporten en buiten activiteiten dan is de Barigo Multifunktionsele horloge 46 een aanrader. Dit multifunctionele uurwerk geeft niet alleen de tijd aan, maar heeft ook nog een ruim aanbod aan mogelijkheden. U vindt hier een alarm, datum aanduiding en stopwatch. Verder heeft dit uurwerk een barometer en een temperatuuraanduiding. U kunt de weersverwachtingen aflezen via de aangeduide symbolen. Met dit uurwerk kunt u nooit meer verdwaald raken. Het ingebouwde kompas geeft de juiste richting aan, rekening houdend met de magnetische afwijkingen. De hoogtemeter werkt van -700 tot +9000 meter en u hebt de mogelijkheid diverse hoogten vast te leggen in een logboek.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-18u.
010 8080415
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!
Schrijf een beoordeling