Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Inclusief hoogtemeter
  • 4
Gewicht in g
  • 67,7 123
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
Pagina 1 van
1

Garmin GPS - Voordelig online bij CAMPZ

Gaat u lopen en heeft u een accuraat kaartsysteem ter plekke nodig om een fiets - of wandelroute te volgen? Wilt u door Frankrijk gaan fietsen en uw eigen route opzetten? Wilt u een bepaalde tour afleggen met uw racefiets? Of wilt u dat iemand u kan tracken tijdens het fietsen van een van uw routes? Onze Garmin GPS fietscomputers zijn dan onmisbaar. De Garmin GPS fietscomputers zijn geavanceerd en satellietgestuurd. U kunt verschillende modellen van het topmerk Garmin voordelig online via CAMPZ kopen, aangezien wij verschillende navigatieapparaten voor outdooractiviteiten met de fiets in de collectie hebben. U kunt verschillende kaarten importeren, downloaden, zelf maken, tracken en registreren. Het geheugen van deze fietscomputers is enorm uitgebreid. Daarnaast is het delen van kaarten via social media mogelijk. Bekijk ons assortiment GPS systemen van Garmin op campz.nl.

De verschillende modellen van de Garmin GPS fietscomputer

U treft in ons online aanbod onder meer de volgende modellen fietscomputers:
  • Garmin Edge Touring GPS
  • Garmin Edge 810
  • Garmin Edge 1000 Bundle
De Garmin Edge Touring GPS is een navigatiesysteem voor professionele fietsers met kaarten op open straat niveau. De precieze route voor de fietsers wordt uitgerekend door dit systeem. Er zitten zoekfuncties op dit navigatiesysteem en u kunt opzoeken waar u bent geweest. U beschikt met de Garmin Edge Touring GPS over een routeplanner en de mogelijkheid om zelf een rondreis te plannen. Dit navigatiesysteem is ontzettend handig voor elke sportfietser, die door Europa of Scandinavië wil fietsen. De Garmin Edge 810 is een totaal computersysteem voor de professionele sporter wereldwijd. Behalve navigatie treft u hier ook verschillende trainingsmogelijkheden aan. Het toestel legt meer details vast, zoals de hellingshoek en het meet daarnaast ook uw hartslag. Ook kan het communiceren met uw smartphone en gegevens overzetten via bluetooth. Wannneer geïnteresseerden uw fietsprestaties live willen volgen dan kan dat ingesteldt worden. De Garmin Edge 810 is een geweldige geavanceerde computer, waar u veel plezier aan kunt beleven. U koopt hem voordelig hier op CAMPZ. De Garmin Edge GPS 1000 Bundle is een fietscomputer speciaal voor het houden van wedstrijden. Met deze fietscomputer houdt u uw competities van fietsritten bij. De computer kan hetzelfde als de hiervoor besproken modellen, maar heeft nog meer extra's. U kunt hem bijvoorbeeld ook linken met uw smartphone én die van anderen. Verder kunt u de prestaties van uzelf en andere fietsers analyseren en met elkaar delen. U kunt overal ter wereld routes in meerdere opties aanvragen en kiezen uit de beste route voor u. Deze Garmin Edge 1000 is uitwisselbaar met ANT+ sensoren. De Garmin Edge 1000 heeft net als de Garmin Edge 810 een touchscreen. Deze is beschermd tegen regen en geoptimaliseerd voor gebruik met fietshandschoenen aan. Kortom, met deze fantastische fietscomputer kunt u optimaal wedstrijdanalyses maken. U wilt niet anders meer als u de Garmin Edge 1000 Bundle eenmaal gebruikt heeft. Garmin GPS voordelig online

Wat kan een Garmin GPS?

De Garmin GPS blinkt uit in beeldkwaliteit, navigatie, geheugencapaciteit en de snelheid van het detecteren van de locatie. Elk model heeft zijn eigen charmes en geavanceerde technologie. De Garmin computers zijn erg accuraat, omdat ze meerdere kanalen hebben. Ze kunnen snel contact maken met de verschillende satellieten wereldwijd. U treft bij elk model van Garmin in onze webshop een beschrijving van de kenmerken, functies, doeleinden en toepassingen.

Garmin GPS is onmisbaar voor de professionele fietser

Bent u geïnteresseerd geraakt in Garmin GPS? Gaat u binnenkort een tour rijden of een wandeling maken in een nog onbekend natuurgebied? Heeft u een gedetailleerde actuele geografische kaart nodig van de directe omgeving? Gebruik dan een computer op maat van Garmin GPS, u zult er veel baat bij hebben. Bel of mail eventueel met de klantenservice van CAMPZ om u te laten informeren over de verschillen tussen de Garmin fietscomputers en om tot een goede keuze te komen welke fietscomputer bij uw outdooractiviteiten het beste past. Kies uw favoriete model Garmin fietscomputer en koop deze hier nu voordelig online op campz.nl.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts! Ma. t/m vr. 10u.-17u.
010 8080415
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!