CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Osprey Tempest 20 Rugzak Dames, violet

ID: 1328056

Adviesprijs € 145,00
€ 93,99
- 35 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    XS/S sold out online
    M/L sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Osprey Tempest 20 Rugzak Dames, violet (violac purple)

De Tempest 20 is een zeer veelzijdige en uiterst lichte wandelrugzak voor vrouwen. Deze hoogwaardige dagrugzak is een echte allrounder en niet alleen de ideale metgezel voor uw volgende wandeltocht, maar kan ook probleemloos worden gebruikt voor klimmen, hardlopen of fietsen.

Deze rugzak voor dames maakt deel uit van de nieuwste generatie van de Talon en Tempest wandelrugzakseries en bouwt voort op de tien jaar designervaring. Osprey staat achter de kwaliteit van zijn rugzakken, en daarom wordt de Tempest 20 geleverd met Osprey's All-Mighty Productgarantie. De Tempest 20 heeft een strakke, moderne look en indrukwekkende prestaties - ongeacht het avontuur. Het ontwerp en de functies bieden u alles wat u nodig hebt voor dagtochten in de vrije natuur.

Het innovatieve ontwerp van de nieuwe AirScape-achterplaat is gemaakt van schuim dat is bedekt met gaas in een accordeonuitsnijding. Een zeer ademende naadloze mesh loopt vloeiend van de lendenpartij naar de beide heupgordelvinnen en zorgt voor ventilatie en een zeer hoog draagcomfort. Het verdeelt het gewicht gelijkmatig over de heupen en zorgt ervoor dat de last dicht bij het lichaam is.

De ruglengte van de Tempest 20 wandelrugzak is verstelbaar, wat zorgt voor een nog betere individuele pasvorm en het grootst mogelijke comfort voor vrouwen. Het rugsysteem is in zijn geheel perfect aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Hij schittert door zijn ergonomisch gevormde heupgordel, schouderriemen, rugplaat en nekgedeelte.

Deze wandelrugzak wordt gecompleteerd door innovatieve details zoals de Stow-on-the-Go trekkingstokhouder, twee ijsbijlllussen, InsideOut compressiebanden aan de zijkant en de LidLock fietshelmhouder. In de zakken met ritssluiting aan weerszijden van de heupgordel kun je ook snel en gemakkelijk je telefoon, GPS of snacks pakken.

Het gemakkelijk toegankelijke vak met ritssluiting aan de bovenkant is ideaal voor kleine voorwerpen zoals sleutels die u snel bij de hand wilt hebben. Een groot PowerMesh stretchvak aan de voorkant is ideaal voor het opbergen van een extra laag kleding, een nat jack of platte schoenen.

Snelle toegang tot je drinkwater is belangrijk tijdens inspannende activiteiten, dus deze wandelrugzak voor dames heeft een extern vak voor je drinkwaterzak met een lusbevestiging waarmee je je drinkwaterzak supergemakkelijk kunt bijvullen.

De Tempest 20 is compatibel met alle Hydraulics hydratatiebladders en de superlichte Ultralight High ViS Raincover in maat Small.

Deze rugzak is zeer licht, comfortabel, robuust en ongelooflijk veelzijdig. Welk avontuur u ook van plan bent, de Tempest 20 dekt uw rug.

AirScape draagsysteem
Het geribbelde schuimrubberen rugpaneel van het AirScape-draagsysteem is ademend, lichtgewicht en toch sterk.

Stow-on-the-Go
Met de innovatieve Stow-on-the-Go bevestiging kunnen trekkingstokken aan de zijkant van de rugzak worden opgeborgen. De wandelaar hoeft dus niet te stoppen of zijn snelheid te verminderen.

Special Features

PFC-vrije impregnering

Om een duurzame beschermlaag tegen olie, vet, vuil en water te bereiken, is op dit product een fluorcarbon vrije DWR-impregnering (DWR = "durable water repellent") aangebracht.

Global Recycle Standard (GRS)

De Global Recycle Standard (GRS) heeft tot doel het gebruik van gerecyclede materialen te bevorderen. GRS-gecertificeerde producten worden gemaakt met minstens 50% gerecyclede inhoud. Elke productiefase wordt gecertificeerd om de hoeveelheid gerecycled materiaal te verifiëren, en het gebruik van schadelijke chemicaliën is verboden. ​

bluesign APPROVED

bluesign APPROVED is een certificering voor textielproductie die garandeert dat er geen gevaarlijke chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het productieproces. Deze certificering verifieert of een specifiek onderdeel van een product voldoet aan de hoge normen van bluesign zoals de stof, de gebruikte verf of een accessoire. ​

In het kort

Eigenschappen
Eigenschappen
Grootte aanpassing mogelijk
Gewicht rugzak
Gewicht rugzak
900,00 g
Bevestigingsmogelijkheden voor uitrusting
Bevestigingsmogelijkheden voor uitrusting
Knipperlichthouder, Stokbevestiging, Drinkfles houder, Compressiebanden, Materiaallus(en) op de bodem, Ijsbijllus(sen), Helmbevestiging

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Wandelen / Trekkingtochten, Langlaufen, Allround / Beginners
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Dagrugzak
Toepassingsgebied:
Wandelen
Type rugsysteem:
Rugvoering
Afmetingen
Afmetingen:
51 x 27 x 23 cm
Volume
Rugzakvolume:
20,00 l
Materiaal
Materiaalbeschrijving:
100 % nylon
Bijzonderheden:
PFC-vrije coating (Durable Water Repellent)
Coating:
DWR-coating
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm:
bluesign APPROVED, Global Recycled Standard (GRS)
Functies
Eigenschappen:
Grootte aanpassing mogelijk
Riem
Uitrusting heupriem:
Met rits(en), Licht gevoerd, In de breedte verstelbaar
Kenmerken borst- en schouderriem:
Met signaalfluit, In de hoogte verstelbaar, In de breedte verstelbaar
Heupband:
ja
Borstband:
ja
Verdeling
Outdoor:
6
Zakken & vakken
Buitenzakken:
1 bovenste ritsvak, 2 zijzakken met stretch, 1 stretchzak op de schouderriem
Details dekselvak:
vak binnen
Sluiting
Sluitpositie:
Van bovenaf (Toploader)
Sluittype:
Ritssluiting
Uitrusting
Bevestigingsmogelijkheden voor uitrusting:
Knipperlichthouder, Stokbevestiging, Drinkfles houder, Compressiebanden, Materiaallus(en) op de bodem, Ijsbijllus(sen), Helmbevestiging
Gewicht
Gewicht rugzak:
900,00 g
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1328056
EAN
0843820101546

Video

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Osprey Tempest 20 Rugzak Dames, groen groen
Tania
Zeer goed product
Vertaald uit Franse Naar origineel
Ik ben zeer tevreden met het product, de ondersteuning was snel en ik werd op tijd geleverd. De rugzak is praktisch, functioneel, past zich goed aan de morfologie aan en is van zeer goede kwaliteit. Ik raad het aan
11.04.2023