CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Osprey Arcane Small Day Rugzak, zwart

ID: 1836148

Adviesprijs € 100,00
€ 51,99
- 48 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Osprey Arcane Small Day Rugzak, zwart (stonewash black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Arcane Small Day rugzak is geworteld in de natuur en wordt gekenmerkt door slijtvaste materialen en duurzame metalen onderdelen. De Arcane Small Day is een stijlvolle, volledig uitgeruste lifestyle rugzak. Voor de Arcane Small Day is Osprey overgestapt op een PFC-vrije C0-DWR-Beschichtung -coating. De Arcane Small Day is uitsluitend gemaakt van robuuste en slijtvaste materialen. Robuuste metalen onderdelen ronden het slijtvaste ontwerp af en zorgen voor duurzaamheid onderweg. Gekenmerkt door een minimalistische en stijlvolle esthetiek en het geweven logo dat op de voorkant is genaaid, is de Arcane Small Day een echte blikvanger. Met een inhoud van 10 liter, een gewatteerd laptopvak en organisatievakken binnenin ben je perfect uitgerust om alles mee te nemen wat je in het dagelijks leven nodig hebt. Dankzij de ritssluiting aan de buitenkant kan de rugzak aan één kant volledig in de lengte worden geopend, zodat je gemakkelijk bij je spullen kunt. In het zijvak aan de buitenkant heb je alle belangrijke spullen altijd bij de hand. Deze lifestyle-rugzak wordt gekenmerkt door de natuur en is op maat gemaakt voor een actieve levensstijl in het dagelijks leven.

Unieke functie
Strakke lijnen, minimale diepte en prachtige stoffen en accessoires gecombineerd met nuttige functies creëren tijdloze stukken die een evolutie van outdoorstijl uitdrukken. De Arcane-serie biedt een reeks frisse en unieke silhouetten met verschillende draagopties, van draagtassen tot reistassen en rugzakken.

Eenvoudige functieset
De Arcane-serie is eenvoudig zonder iets belangrijks op te offeren. Het biedt een ongecompliceerde en intuïtieve reeks functies. Met een onopvallende, comfortabele draagwijze die ongebruikelijk is voor een alledaagse tas en organisatie voor al je dagelijkse benodigdheden - laptop, smartphone etc. - gaat het net zo goed om wat je draagt als om de tas die je draagt.

Special Features

bluesign APPROVED

bluesign APPROVED is een certificering voor textielproductie die garandeert dat er geen gevaarlijke chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het productieproces. Deze certificering verifieert of een specifiek onderdeel van een product voldoet aan de hoge normen van bluesign zoals de stof, de gebruikte verf of een accessoire. ​

In het kort

Gewicht rugzak
Gewicht rugzak
500,00 g

Uitrusting

Doel
Pendelen, Urban Outdoor, Athleisure
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Dagrugzak, Laptoptas
Toepassingsgebied:
Vrije tijd
Type rugsysteem:
Zonder rugsysteem
Afmetingen
Afmetingen:
39 x 27 x 17 cm
Volume
Rugzakvolume:
10,00 l
Materiaal
Materiaalbeschrijving:
100 % polyester
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm:
bluesign APPROVED
Zakken & vakken
Binnenzakken:
1 Organisatorisch onderwerp
Buitenzakken:
1 rekbaar vak aan de schouderriem, 1 vak voor krasvrij vervoer van zonnebrillen en elektronische apparaten, 1 voorzak met ritssluiting
Laptop-/tablet opslag
Capaciteit:
1x laptop of tablet
Diagonaal (max.):
13" (33,1 cm)
Sluiting
Sluitpositie:
Van bovenaf (Toploader)
Sluittype:
Ritssluiting
Gewicht
Gewicht rugzak:
500,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1836148
EAN
0845136093812

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Osprey Arcane Small Day Rugzak, rood rood
Feyza Akinci
Zeer hoge kwaliteit
Vertaald uit Noorse Naar origineel
Zeer goede tas die tegen een stootje kan! :)
13.09.2022