CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Odlo Blackcomb

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

  • Heren 1

Maat

  • XXL

Kleur

  • blauw

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Odlo Blackcomb Plus Bodem 3/4 Heren, blauw
Odlo Blackcomb Plus Bodem 3/4 Heren, blauw blauw
Odlo
Blackcomb Plus Bodem 3/4 Heren, blauw
Adviesprijs € 74,99 € 25,99
  • Varianten: XXL
- 65 %

Odlo Blackcomb

Ga je graag naar buiten om te sporten? Dan laat je je niet tegenhouden door verschillende weersinvloeden. In ieder seizoen zijn er weer andere invloeden, waar je je op moet kleden. Goede sportkleding is daarom nodig om de juiste lichaamstemperatuur te houden en zo min mogelijk hinder te ondervinden. Ook moet je je goed kunnen bewegen tijdens de verschillende activiteiten. Bij Odlo Blackcomb kun je daarom een groot aantal kledingstukken terugvinden die jou hierbij kunnen helpen. Bij Campz helpen wij jou graag aan een nieuwe outfit voor het sporten. Maar wat zijn de mogelijkheden, en waar kun je op letten?

Welke producten vind je hier?

Op deze pagina vind je alle beschikbare producten van Odlo Blackcomb terug. Bij Campz zorgen we er daarbij voor dat het heel eenvoudig wordt om een keuze te maken. Je ziet namelijk een handig overzicht van de producten, zodat je een eerste keuze kunt maken op basis van de uitvoering. Ook staan alle specificaties van de producten voor jou op een rij. Ieder kledingstuk is namelijk voorzien van andere specificaties, die jouw lichaam kunnen beschermen en waarmee je ook weer meer comfort kunt krijgen. Deze pagina zal jou daarom helpen aan een nieuwe sportoutfit.

Ontdek Odlo Blackcomb: Kledingstukken met andere specificaties

Odlo Blackcomb is het kledingmerk voor de fanatieke sporters. Het merk heeft een groot aantal verschillende kledingstukken in het assortiment opgenomen, die comfortabel om het lichaam zitten. De goede pasvorm zorgt dat jij je vrij kunt bewegen en iedere activiteit uit kunt voeren. De materialen waarvan de kledingstukken zijn gemaakt zorgen voor een ademende werking, zodat je een goede lichaamstemperatuur behoudt. Zelfs bij de warmere dagen zal het zweet niet zomaar over jouw rug lopen. De materialen kun je daarom ook helemaal naar wens uitzoeken, zodat je alleen maar profiteert van deze specificaties.

Bij Odlo Blackcomb is er niet alleen een ademende functie, ook heeft het merk gedacht aan de vochtregulatie. Tijdens een intensieve sportsessie kun je namelijk veel zweten. Bij veel kledingstukken zal alles aan het lichaam plakken, maar door deze regulatie blijft de kleding op zijn plek zitten. Ook dit zal geen hinder meer ondervinden tijdens het sporten. Door dan kledingstukken aan te passen aan de weersomstandigheden, voorkom je dat de weersinvloeden zijn uitwerking hebben op jouw prestaties en je door kou of warmte nieuwe blessures oploopt. Odlo Blackcomb kan jou dus bij meer helpen dan alleen het uitvoeren van de sport.

Zo maak je een goede keuze

Om de juiste kledingstukken aan te schaffen van Odlo Blackcomb dien je eerst goed voor ogen te hebben wat je allemaal nodig hebt voor het sporten. Ieder kledingstuk kan jou weer op een andere manier helpen en brengt weer nieuwe specificaties met zich mee. Als je alles goed voor ogen hebt, is het eenvoudiger om een eerste keuze te maken en zorg je ook dat de kledingstukken bij jouw wensen aansluiten. Je kijkt dan ook naar de specificaties die hier belangrijk voor zijn. De vochtregulatie, ademende functies en andere mogelijkheden zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Jouw lichaam kan hiermee voldoende comfort krijgen en jij kunt de sportactiviteiten weer succes laten hebben.

Ontdek het merk bij Campz

Wil je zelf ontdekken wat Odlo Blackcomb voor jouw lichaam en sportactiviteiten kan betekenen? Bekijk dan alle producten die bij Campz beschikbaar zijn en maak jouw keuze op basis van de wensen. Alle kledingstukken brengen weer iets anders met zich mee en je zorgt ervoor dat je alle sportactiviteiten weer met veel comfort uit kunt voeren. De producten worden gewoon aan huis geleverd, zodat jij van alle gemakken bent voorzien en jouw volgende sportsessie in kunt plannen.