CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

nortik

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
nortik Luikhoes voor scubi 1/2/3
nortik Luikhoes voor scubi 1/2/3
nortik
Luikhoes voor scubi 1/2/3
Adviesprijs € 29,00 € 12,99
- 55 %
UITVERKOOP
nortik Stuureenheid voor scubi 1 XL
nortik Stuureenheid voor scubi 1 XL
nortik
Stuureenheid voor scubi 1 XL
Adviesprijs € 139,00 € 59,99
- 56 %
UITVERKOOP
nortik 2-persoons dek incl. 2 Schorten voor scubi 2
nortik 2-persoons dek incl. 2 Schorten voor scubi 2
nortik
2-persoons dek incl. 2 Schorten voor scubi 2
Adviesprijs € 169,00 € 89,99
gratis verzending
- 46 %
UITVERKOOP

Nortik online shop

De twee oprichters van Nortik onderkenden niet alleen het onbenutte potentieel van de markt voor vouwboten, maar ontwikkelden ook een nieuw type boot: een opvouwbare kano met zijwaartse opblaasbare luchtbuizen. Dit stelde het Duitse bedrijf in staat om nieuwe doelgroepen te bereiken. Nortik is gericht op zowel professionals als beginners. Nortik opvouwbare kano

De geschiedenis van het bedrijf

Tijdens hun studie economie leerden Steffen Sator en Tobias Kamm elkaar kennen: Beide zijn gepassioneerde peddelaars. In hun zoektocht naar een boot voor hun eerste gezamenlijke rondvaart vonden ze geen enkel model op de Duitse markt dat voldeed aan hun eisen. Daarom keken ze verder dan de grenzen van Duitsland en ontdekten ze een vouwboot in het assortiment van de Russische fabrikant Triton, die hen inspireerde in kwaliteit, verpakkingsgrootte en prijs. Tobias Kamm en Steffen Sator zagen het kleine aanbod van de Duitse markt als een gat in de markt en kochten niet alleen een vouwboot van Triton, maar ook 15 modellen van de Ladoga-serie. Omdat zij reeds de helft van de boten op de Interboot in Friedrichshafen en de rest in de weken daarna hadden verkocht, richtten zij in 2002 Out-Trade GmbH op: zij hadden de behoeften van de Duitse markt correct ingeschat. Toen de twee kort daarna meer boten bestelden, deden ze suggesties voor verbetering aan de ontwerpers van het Russische bedrijf. Triton heeft deze ideeën in de praktijk gebracht, de Ladoga-serie geavanceerde boten ontwikkeld en de wereldwijde distributie exclusief aan Out-Trade GmbH toegekend. In 2010 introduceerde het Duitse bedrijf Nortik, zijn eigen merk voor vouwboten, dat de gezamenlijke kennis van de twee oprichters combineert.

Het assortiment

Nortik richt zich op de marktsegmenten:

  • Vrije tijd,
  • kamperen
  • en rondtoeren.
De boten van de scubi productlijn zijn ontworpen door Nortik voor de vrijetijds- en campingsector. Deze hybride modellen voor maximaal drie volwassenen richten zich op ongecompliceerd peddelplezier. Andere modellen - puur opblaasbare boten - combineren trekking met rafting. Voor langere tochten biedt het assortiment klassieke vouwboten. Deze sportieve eenzitters kenmerken zich door hun bijzonder hoge kantelweerstand en stijfheid. Het assortiment omvat ook accessoires zoals opblaasbare zitkussens, stuursystemen, luiken, luiken, kleine zeilen, enz. Het Duitse bedrijf verkoopt ook peddels individueel.

De bijzondere eigenschappen van de Nortik vouwboten

Nortik heeft een hybride technologie ontwikkeld voor de boten van de scubi lijn die de voordelen van vouwboten en opblaasbare boten combineert. Deze technologie bespaart niet alleen gewicht, maar vergemakkelijkt ook de montage. De eenzitters hebben de vorm van een kajak en de grotere modellen zijn gebaseerd op de vorm van een kano. De buitenhuiden van deze boten zijn gemaakt van scheurvast PVC. Met deze productlijn slagen Steffen Sator en Tobias Kamm erin, om ook buiten de "speelgoed opblaasbare boten", die ook voor gezinnen en leken interessant zijn, gemakkelijk te vervoeren. De peddels van Nortik laten zien dat de twee oprichters van het merk ook andere conventies in twijfel trekken. Met deze glasvezelschoepen kan de mate van verstrikking van de twee messen individueel worden gekozen: in stappen van 15° kan een verstrikking tussen 0 en 60° worden gekozen. Nortik vouwboten worden in Rusland geproduceerd en alle gebruikte materialen komen uit Europa.