CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

nortik Tour Carbon Peddel 220cm 4-delig met King-Pin-Connection

ID: 787777

€ 289,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

nortik Tour Carbon Peddel 220cm 4-delig met King-Pin-Connection

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De hoogwaardige Tour Carbon lijn is voorzien van een ovale carbon schacht en een met carbonvezel versterkt nylon blad. De fijnste materialen, het lage gewicht, de ovale schacht en een stijf blad zorgen voor een vermoeidheidsvrije, comfortabele toerfiets. De lengtes zijn 220 cm, 230 cm en 240 cm en zijn verkrijgbaar als tweedelige en vierdelige peddels. De wolk: dankzij een slim, intern mechanisme kan de verstrikking in stappen van 15 graden vrij worden ingesteld! U bent dus niet langer gebonden aan een vaste verstrengeling en kunt deze naar behoefte wijzigen.

In het kort

in lengte verstelbaar
in lengte verstelbaar
Nee
Geschiktheid
Geschiktheid
kajak
Peddellengte (cm)
Peddellengte (cm)
220
Type
Type
dubbele peddel

Uitrusting

Doel
Roeien
Belangrijkste informatie
Type:
dubbele peddel
Peddellengte (cm):
220
Ventiel:
4-delig
Functies
Geschiktheid:
kajak
in lengte verstelbaar:
Nee
Blad
Materiaal (blad):
Carbon
lengte:
46,00 cm
breedte:
17,50 cm
Schacht
Materiaal (schacht):
carbon
Modeljaar
2023
Artikelnummer
787777
EAN
4260289612615

Video

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
nortik Tour Carbon Peddel 220cm 4-delig met King-Pin-Connection
M.
Prijs / prestatie zeer goed overtroffen door King Pin divisie
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De duurste paddle van Nortik is qua vorm niet anders dan de goedkopere Nortik Allround (ik heb ook in 4 stukken). De prijsverschillen komen voort uit de divisie 2/2-delig en de middelste Zusammenstecktechnik. Of je hebt een 60/0/60 afstuderen of een 60/0/60 met 15 graden tussenstap optie. De laatste wordt King Pin genoemd. De Carbon 220 cm / 4-delig weegt 995 gram, incl. De twee meegeleverde druppelringen met elk 13 gram. (een andere dealer noemde me 983gr). In dit opzicht, gedeeltelijk gespecificeerd 795gr (2tlg / 230 of 849gr, etc.) Persoonlijk om de gewenste variant te vragen, als het gewicht een belangrijke rol speelt. Mijn paddle is zeer schoon verwerkt en de King Pin-divisie werkt extreem eenvoudig en zit erg vol, alsof er geen divisie zou zijn. Een kleine blauwe knop wordt ingedrukt en u kunt veranderen in stappen van 15 graden. In vergelijking met andere vouwtechnieken voor de oplossing voor traploze aanpassing, werkt de King Pin voor mij aanzienlijk beter, zo veel gemakkelijker te gebruiken en stoort hij geen hendels. De peddel is gecentreerd tussen peddels van 17,5 breedtes ontworpen voor een vlakke (smallere) en steilere (bredere) peddelstijl. Dus hier is een allround paddle voor mij in de middelste prijsklasse. Als je veel ervaring hebt of een sportpeddel of iemand met een groot budget, zul je waarschijnlijk rond 2-3 keer de prijsklasse rondkijken. Voor mensen die meer willen dan beginnende peddels, moeten de nortiks naar elkaar kijken. Voor mensen met meer budget en korte reserve paddles. Voor mij persoonlijk is dit een duidelijke terugkoop met 5 sterren, met King Pin zelfs luxe, als je gewend bent om altijd met 60 graden verstrengeling te peddelen.
13.12.2019