CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

nortik CityRaft Kajak, groen/zwart

ID: 772389

Adviesprijs € 699,00
€ 629,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

nortik CityRaft Kajak, groen/zwart (dark green/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De nortik CityRaft is speciaal ontworpen voor gebruik in grootstedelijke gebieden. De focus ligt duidelijk meer op een rechte koers dan op de verder gewenste wendbaarheid in stromend water.

Veel steden nodigen u uit voor "Cityraften". Denk aan Hamburg, Berlijn, Venetië, Stockholm, Amsterdam, Göteborg, Kopenhagen, enz. Dit geldt natuurlijk ook voor vele, vele kleinere steden zoals Bamberg, Passau, enz. Het ingenieuze systeem van de (droge) zitpositie en de geïntegreerde richtingaanwijzer zorgt voor een ontspannen tocht door de stadsjungle. Maar het CityRaft wordt ook overal gebruikt waar de algemene focus meer op richtingsstabiliteit ligt. Dit kunnen oversteekplaatsen zijn van stilstaand water zoals meren, rustige rivieren of bijvoorbeeld tijdens het vissen. De mogelijke toepassingen zijn dan ook zeer divers. Of u nu sightseeing wilt combineren met een bezoek aan het water en het CityRaft uit uw portemonnee wilt halen, het dagelijkse verkeersinfarct wilt vermijden door naar uw werkplek op het water te gaan, of u wilt gewoon een paar keer peddelen op de rivieren en het water van de stad of op het water ravotten - het CityRaft is de perfecte begeleider.

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
2,80 kg
ontwerp
ontwerp
opblaasbaar

Uitrusting

Doel
Packrafting
Boot
Toepassingsgebied:
meer, rivier
Water type:
staand water, rustig water, bewegend water, licht golving, stromend water
Aantal zitplaatsen:
1
Type:
Packraft
ontwerp:
opblaasbaar
Afmetingen
Maximale bijlading:
150,00 kg
Buiten maat (L x B):
250 x 92
Pakgrootte (L x B):
70 x 20
Gewicht (ca.):
2,80 kg
Levering
Levering:
Zak, Vullen van de zak, Reparatieset
Modeljaar
2023
Artikelnummer
772389
EAN
4260289612592

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
nortik CityRaft Kajak, groen/zwart groen/zwart
Chris
Veel plezier
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik ben hier nu een paar keer mee op de (niet getij) Thames, Medway, Rother en op een groot meer. Allen zijn relatief rustige wateren geweest. Gemakkelijk te peddelen, de snaarzitting is mooier en comfortabeler dan hij lijkt, en vanwege de slepende skeg volgt hij vrij recht. De inflatie duurt een paar minuten met de meegeleverde airbag en een paar top-up trekjes (en een paar extra trekjes eenmaal in het water, want de lucht koelt en krimpt een beetje). Ik heb het op een bus en een trein genomen - peddelen op een manier en het openbaar vervoer terugkrijgen is een briesje (gekoppeld aan een peddel van 5 stukken en een waterdichte rugzak met mijn uitrusting). Ik ben 6 meter lang en het past me perfect, met ruimte voor mijn tas onder mijn knieën. Zeer drijvend, heeft slechts een paar cm water nodig. Pluspunten: licht van gewicht, eenvoudig op te blazen en in te pakken, veel reserve-stukjes rubber enz. In de meegeleverde reparatiekit. Sleeg skien is handig, haken aan de bovenkant zijn handig voor het uitvoeren van een lijn. Voelt vrij goed gemaakt en robuust aan (voor wat ik het hoe dan ook gebruik). Minpunten: Mijn enige lichte kritiek is de lengte van de rigide Skeg-limieten hoe klein dit kan worden verpakt. De verpakking heeft een diameter van 60 cm bij 20 cm, vergelijkbaar met een kleine tweepersoonstent. Op de foto op deze site is het stijve gedeelte van uiterst links tot de eerste linkse verbinding. Maar - eenmaal in het water, het is het waard, en prima voor wat ik het kocht voor (eenrichtingsverkeer met een paar pakkende raften, terugkeren met het openbaar vervoer, vandaar 5 sterren).
19.05.2019