Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Born to run - Hete kortingen op hardloop artikelen! | Tot wel -50%!

Norrøna

Welcome to nature
Het Noorse familiebedrijf Norrøna werd in 1929 opgericht. Geïnspireerd door de ruige Noorse wildernis en met passie voor de natuur in elk product, biedt dit merk innovatieve, functionele kleding en accessoires voor al je outdoor avonturen. Alle Norrøna producten doorlopen hetzelfde driejarige proces: ze worden van idee tot prototype ontwikkeld en ontworpen in het eigen hoofdkantoor en vervolgens in de praktijk onderworpen aan strenge tests in de prachtige, maar harde Noordpool van Noorwegen. Ethische handel en het gebruik van milieuvriendelijke materialen staan centraal in de filosofie van Norrøna en ze werken hard om zo duurzaam mogelijk te werken. Norrøna zet zich in om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en is volledig transparant over haar processen en vooruitgang.
Ontdek nieuwe producten van Norrøna

Ontdek meer van Norrøna

Geïnspireerd door de prachtige en pittige Arctische regio van Noorwegen, biedt Norrøna al sinds 1929 duurzaam geproduceerde outdoor kleding aan met een niet aflatende toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en design. Alle fans van de natuur zullen de comfortabele, duurzame en stijlvolle producten van Norrøna als perfecte metgezellen ervaren, zodat jij ten volle van elk avontuur kunt genieten.
Familiebedrijf Norrøna maakt sinds 1929 hoogwaardige outdoor producten van hoge kwaliteit. Skiër, filmmaker en merkambassadeur Nikolai Schirmer ging naar Noorwegen om meer te weten te komen over de geschiedenis en het vakmanschap van dit merk, wat bekend staat om zijn duurzaam geproduceerde, minimalistische en tegelijkertijd functionele outdoor kleding. Nauwgezet vakmanschap en zorgvuldige productontwikkeling zijn bij Norrøna van cruciaal belang. Alle producten worden intern ontwikkeld in het Norrøna House net buiten Oslo, en de meeste producten ondergaan een streng driejarig testproces, waardoor het bedrijf ze kan verfijnen tot ze 100% klaar zijn voor gebruik door de klant.

Norrøna

365 Producten
Sorteren