CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Wij koelen de prijzen af – tot 60% korting!
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

NITECORE

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
NITECORE TM03 Zaklamp, zwart
NITECORE TM03 Zaklamp, zwart zwart
NITECORE
TM03 Zaklamp, zwart
RRP € 139,99 € 105,99
gratis verzending
- 24 %

NITECORE - koop nu online bij CAMPZ

Het bedrijf staat al jaren voor de ontwikkeling van hoogwaardige zaklampen. Met de ontwikkeling van de DIY-zaklamp in 2004 heeft het bedrijf de basis gelegd voor een succesvolle carrière. Door de permanente vooruitgang van de producten kon de kleine onderneming zich snel op de markt positioneren en behoort vandaag de dag tot een van de bekendste fabrikanten van zaklampen. Aanvankelijk opereerde het bedrijf echter onder de naam Sysmax en pas in 2007 werd uit het oude bedrijf het nieuwe merk NITECORE gecreëerd. Nitecore Online Shop

De filosofie van het bedrijf

Nitecore Online Shop Dit gaat over passie en het ontwikkelen van dromen, daarom is het voor het bedrijf erg belangrijk dat de medewerkers dit enthousiasme delen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het team ervaring meebrengt naar het bedrijf en de producten zelf test in de bergen, bossen en steden. Op deze manier kan NITECORE garanderen dat zij de best mogelijke apparatuur kan ontwikkelen en voor elke activiteit de juiste producten kan aanbieden.

Zaklampen van NITECORE

Nitecore is verantwoordelijk voor alle soorten verlichting, maar heeft een gepatenteerd ontwerp voor high-end LED lampen en is ook bekend voor deze modellen. Het NITECORE-assortiment is uitgebreid en omvat lampen in alle maten en vormen. Het kleinste model is uit de MT1A-serie en heeft een maximale opbrengst van 140 lumen. De krachtigste lamp uit deze serie is de MT40, die met 860 lumen output een enorm heldere versie is. De MT26 is slechts iets zwakker, met 800 lumen, slechts iets minder dan zijn grote broer.

De Sens-serie

De Sens- serie wordt beschouwd als een voorbeeld van het bedrijf en combineert de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren op de zaklantaarn markt. Het bijzondere aan dit model is een lichtintensiteit die is aangepast aan de hellingshoek, wat mogelijk is met behulp van een revolutionaire regeling. Deze modellen zijn ook ideaal voor kampeerbehoeften: met lichtsterkten van enkele lumen tot meer dan 900, kan voor elke toepassing het juiste model worden gevonden. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk om AA-batterijen te gebruiken, die in bijna elke winkel verkrijgbaar zijn.

Modellen voor het extreme bereik

De politie gebruikt ook vaak de betrouwbare producten van het merk voor hun uitrusting: de Tiny Monster serie met de modellen:

  • TM 11
  • TM 15
  • en TM 26
biedt de Non- Plus- Ultra in grootte en prestaties. Met de afmetingen van een colablikje creëert het een ongelooflijke 3500 lumen en is daarom de beste optie voor bijzonder donkere gebieden tijdens het kamperen of monitoren.

Conclusie

In principe kan men niet veel fout doen met deskundige producten: Het grote productassortiment, de jarenlange ervaring en het succes van het bedrijf spreken ongetwijfeld voor kwaliteit en staan garant voor hoogwaardige lampen voor elke toepassing.