CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Er kunnen momenteel beperkingen zijn op reparaties en klachten. We werken op volle snelheid om je de diensten zoals gewoonlijk aan te bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

MSR Hubba Hubba NX Tent, grijs/rood

ID: 370734

Adviesprijs € 630,00
€ 509,99
- 19 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

MSR Hubba Hubba NX Tent, grijs/rood (grey)

Deze tent is ideaal voor backpack avonturen, waarbij ruimte en gewicht belangrijk zijn. De MSR Hubba Hubba voor twee personen is eenvoudig en efficiënt te vervoeren en te gebruiken. Van de geoptimaliseerde, symmetrische geometrie en de rechte bodem die zoveel mogelijk ruimte biedt, tot de geïntegreerde en verstelbare verankerings lussen, die zorgen voor een snelle opbouw. Deze tent herdefinieert het begrip lichte gezelligheid. Of het nu gaat om klimmen op grote hoogte in de Alpen, of om de Rocky Mountains te dookruisen: Deze vrijstaande Hubba Hubba tent voor drie seizoenen is een trouwe en betrouwbare metgezel.

DuraShield coating
De door MSR ontwikkelde polyurethaan coating biedt twee keer meer robuustheid dan conventionele polyurethaan coatings.

Snel & eenvoudig
De flexibele Fast & Light optie kan met of zonder luifel worden opgebouwd. Zonder luifel kan hij nog ruimtebesparender worden opgeborgen. De tent kan met of zonder tentbodem worden opgezet (apart verkrijgbaar).

StayDry
: Een MSR design element, dat water van de tentingang afvoert en druppels in het slaapgedeelte van de tent voorkomt.

In het kort

Pakgrootte (L x B)
Pakgrootte (L x B)
46 x 15
Tentstokken
Tentstokken
Aluminium
Waterkolom buitentent
Waterkolom buitentent
1200 mm
Totale Gewicht tent
Totale Gewicht tent
1.540,00 g
Waterkolom bodem
Waterkolom bodem
3000 mm
Aantal personen
Aantal personen
2

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Trekking kamperen, Familiecamping, Trekking
Belangrijkste informatie
Aantal apsis:
2
Toepassingsgebied:
Trekking, Kamperen, fietsen
Opblaasbaar:
Nee
Type:
Koepeltent
Aantal personen:
2
Afmetingen
Binnenruimte (L x B x H):
213 x 127 x 100
Afdruk (L x B):
279 x 213
Totale Gewicht tent:
1.540,00 g
Pakgrootte (L x B):
46 x 15
Slaapgedeelte
Aantal slaapkamers:
1
Lange slaapkamer:
213 cm
Materiaal
Verbinding:
1 DAC Featherlite DAC NFL
Tentstokken:
Aluminium
Binnentent:
100 % nylon
Tentbodem:
100 % nylon
Buitentent:
100 % nylon
Coating:
PU en silicone
Waterkolom
Waterkolom buitentent:
1200 mm
Waterkolom bodem:
3000 mm
Levering
Accessoires:
Pak-/Compressiezak
Tent:
Buitentent, Binnentent, Tentstokken, Haringen, Scheerlijnen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
370734
EAN
0040818027509

Video

Meningen van klanten

3.8
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
MSR Hubba Hubba NX Tent, grijs/rood grijs/rood
Hilli
niet aan te raden
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Het kunststof tentmateriaal lost op na een lange periode van absoluut droge opslag (niet in gebruik). Het begint te plakken en ruikt onaangenaam naar plastic. De lijm op de naden wordt broos en brokkelt af. Niet acceptabel gezien de hoge aankoopprijs
17.07.2023
MSR Hubba Hubba NX Tent, olijf/rood olijf/rood
Kirsten
fr
Vertaald uit Deense Naar origineel
We kochten de tent voor onze trekkingsreis in de Pyreneeën deze zomer. We hebben het op en neer oefenen beoefend en vonden het vrij gemakkelijk, net zoals we een goed slaapgevoel hebben, rechtop kunnen zitten, gemakkelijk aan beide kanten in en uit de tent kunnen komen. Als dit allemaal in de bergen blijft met regen, donder en zon, kunnen we vertellen over in september, wanneer we terug zijn.
21.06.2019
MSR Hubba Hubba NX Tent, grijs/rood grijs/rood
Sebastian
Addendum bij de rating van 20.4.2018
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Positief: Mijn vriendin en ik hebben de tent in Schotland nu een week kunnen testen. De tent heeft de plaatselijke klimatologische omstandigheden (sterke wind, regen, maar ook hitte) goed doorstaan. Dankzij de continue constructie van de balk kan de tent extreem snel worden opgesteld en afgebroken; we hebben ook de bijpassende voetafdruk gebruikt, die een degelijke indruk maakt. Door de gebruikte Meshmaterials is de tent zeer goed geventileerd, maar zonder dat het winderig of hard binnen is; De beluchting heeft ook een positieve bijdrage geleverd aan het feit dat er vaak weinig condensatie is gevormd aan de binnenkant van de buitentent. In de tent bleef het nog droog. De tent is in de grijze versie binnen aangenaam helder. Wie het een beetje donkerder vindt, moet liever zijn toevlucht nemen tot de donkergroene versie. Neutraal: Het zou mooi zijn als MSR de donkerrode snijlijnen met fluorescerend materiaal bekleedde zodat ze zelfs in het donker zichtbaar zouden zijn. Het zou ook voordelig zijn als de meegeleverde haringen extra werden gemarkeerd, omdat deze soms moeilijk te vinden zijn, als ze zich diep in de grond bevinden. Negatief: Hoewel we de tent gedurende de hele reis zorgvuldig hebben behandeld, heeft deze al twee kleine gaten in het witte materiaal van de binnentent (niet in het gaasmateriaal). Helaas weten we niet waar deze gaten vandaan komen, vooral omdat de binnentent niet in aanraking is geweest met scherpe voorwerpen. Of het een materiaaldefect is of een insect het materiaal heeft doorboord, we weten het niet. Gezien de hogere aanschafprijs lijkt het jammer dat het materiaal erg filigraan is. We hebben nu de reparatieset bij MSR besteld en hopen de gaten overeenkomstig te kunnen repareren, zodat de tent langer bij ons zal zijn. Ongeacht dit, hebben twee van de aluminium haringen bij het indrijven al in een hardere ondergrond gebogen. Deze worden nu vervangen door MSR Groundhog Mini Pegs. Desalniettemin lijken de meegeleverde haringen robuust gezien hun lichte gewicht.
04.06.2018