CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Mons Royale

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Mons Royale - Koop nu gunstig online

Mons Royale Online Shop
Een stevige wandeltocht door de natuur of een gezellige kampeertrip: alleen de beste kleding ondersteunt u optimaal tijdens deze outdoor activiteiten. Alles wat u draagt, van uw bovenkleding tot uw onderkleding, moet functioneel zijn. Zo voelt u zich te allen tijde comfortabel. Mons Royale maakt dit voor u waar.

De praktische kleding van Mons Royale

Het Nieuw-Zeelandse merk werd in 2009 opgericht. De visie van het bedrijf is om kleding te produceren dat alle omstandigheden aan kan. U kunt ermee op de fiets, de bergen in of gewoon een dag mee bij de tent zitten. Het onderscheidt zich van alle andere merken door gebruik te maken van merino wol. Deze wolsoort voelt zacht en warm aan en past zich aan aan de lichaamstemperatuur. Wollen ondergoed werd lange tijd amper nog gedragen. Gewoon, omdat de consumenten het ouderwets vonden. Mons Royale heeft het tij weten te keren. Want het merk zorgt er niet alleen voor dat het praktisch is, maar ook dat het er modern uitziet. U kunt het met trots dragen. Het label werd daardoor al snel succesvol in thuisland Nieuw-Zeeland. En inmiddels is het wereldwijd een hit geworden. Tegenwoordig maakt het merk niet alleen meer wollen ondergoed. De collectie is flink uitgebreid. Bij CAMPZ vindt u een groot assortiment van shirts van Mons Royale. Maar ook voor andere handige producten voor uw outdoor activiteiten, kunt u bij ons terecht. Denk eens aan:

De collectie Mons Royale bij CAMPZ

De beste producten van Mons Royale koopt u eenvoudig bij CAMPZ. U heeft het al binnen een paar dagen in huis. Op onze website heeft u keuze uit diverse kleuren. Zwart, blauw of rood, er zit altijd iets tussen waar u zich goed in voelt.