CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
MIZU - Leave nothing behind
In de snowboard scene is de naam Jussi Oksanen een begrip. Al tijdens zijn professionele snowboard carrière richtte hij met vrienden in 2008 het merk MIZU op. Oksanen en zijn vrienden delen de passie voor sneeuw, bergen en de funparken waar ze graag snowboarden. Mizu betekent water in het Japans.

MIZU

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • oranje

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
MIZU Stro, oranje
MIZU Stro, oranje oranje
MIZU
Stro, oranje
€ 2,99

Mizu drinkflessen - duurzaam en milieuvriendelijk

Mizu betekent water in het Japans. Daarom heeft de fabrikant van drinkflessen zich tot taak gesteld om herbruikbare drinkflessen te produceren die ons milieu beschermen. Volgens Mizu wordt dit bereikt door het vermijden van plastic afval en het gebruik van herbruikbaar roestvrij staal. Met het BPA-vrije materiaal kan water niet alleen in verschillende uitvoeringen getransporteerd worden; in sommige flessen blijven de dranken tot 12 uur warm en tot 18 uur koud. Bij CAMPZ bieden wij een brede selectie van Mizu producten aan.

Herbruikbaar voor het leven

In tegenstelling tot plastic flessen, heb je een Mizu drinkfles aan je zijde voor het leven. De hoge kwaliteit 18/8 roestvrij staal is voedselveilig en roestvast. Met een geïsoleerde fles met goedkoper 18/0 roestvrij staal kan het metaal na verloop van tijd roesten en eventueel een licht metaalachtige smaak aan de drank geven. Een waterfles van het Japanse merk geeft ook na jaren van gebruik geen smaak af. Hoewel plastic flessen recyclebaar zijn, komen veel van de drinkflessen van ruwe olie op stortplaatsen of in de oceanen terecht. Wereldwijd wordt slechts 1 op de 10 plastic flessen gerecycled. Met een Mizu drinkfles vult u niet alleen uw dagelijkse waterbehoefte in een stijlvolle verpakking, maar beschermt u ook het milieu.

Water altijd bij de hand

Het gebruik van roestvrij staal om een drinkfles te maken is niet alleen zinvol in het kader van duurzaamheid. De materiaaleigenschappen van het edelmetaal zorgen voor een goed gevoel en veel creatieve vrijheid. Het bedrijf weet hoe het individuele coatings kan aanbrengen op de koele stijl van gelakt metaal en zo drinkflessen kan produceren die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Productdiversiteit

Het succesverhaal begon met slechts één roestvrijstalen drinkfles. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit meer dan alleen een drinkfles. Hier vind je: Mizu wijnbekers roestvrij staal

  • Lekvrije enkelwandige drinkflessen voor koude dranken
  • Roestvrij stalen wijnbeker
  • Geïsoleerde flessen, waarin de dranken tot 12 uur warm en 18 uur koud kunnen worden bewaard.
  • Drinkflessen met verschillende capaciteiten
  • Deksel met koffielip of sportzuignap
De flessen met verschillende capaciteiten overtuigen door hun individuele flesvormen. Elke drinkfles, of het nu gaat om een enkelwandige of geïsoleerde fles, is eenvoudig en energiezuinig te reinigen. Mizu drinkfles BPA-vrij De Mizu drinkfles is verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:
NAAM INHOUD
(IN ML)
ISOLATIE/
DUBBELWANDIG
M5 500 nee
M8 800 nee
S4 400 ja
V5 500 ja
V6 600 ja
V7 700 ja
V8 800 ja
V10 1000 ja
V12 1200 ja
V20 2000 ja
Met deze modellen heb je voor elke activiteit de juiste capaciteit. De dubbelwandige S4 drinkfles bijvoorbeeld, past perfect in de bekerhouder van je auto. Met de Mizu V20 waterfles zul je echter nooit zonder water komen te zitten, zelfs niet op de langste kampeertocht.