CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Alle merken bij campz

CAMPING & OUTDOOR MERKEN ONLINESHOP - TOP OUTDOOR PRODUCENTEN BIJ CAMPZ!

Wie in de wilde natuur zijn weg zoekt, is voor zijn avontuur aangewezen op de outdoor uitrusting van betrouwbare, hoge kwaliteit merken. Zo word je tour gegarandeerd een succes. Al onze outdoor producenten bedenken tijdens het produceren altijd aan wat er nog kan worden verbeterd aan hun outdoor producten. Innovatieve ideeën, technische snufjes en hoge kwaliteit eisen staan centraal. Op de outdoor producten van de onderstaande merken kun je vertrouwen, onder alle weersomstandigheden. Jouw outdoor online shop CAMPZ heeft alle campingmerken zelf van tevoren uitgeprobeerd en presenteert hier een gedetailleerd overzicht van al onze topmerken.

Grote outdoor merken en kleine specialisten

Van grote outdoor merken zoals Jack Wolfskin, Fjällräven, Vaude en The North Face tot kleinere producten die je positief zullen verassen door hun goede kwaliteit, je vindt het allemaal in outdoor shop CAMPZ. Shop hier rond voor de beste trekking merken en camping producenten, als voorbereiding op een adembenemende trip in de vrije natuur. Wat de outdoor producenten in ons assortiment bijzonder maakt, is dat ze allen de passie voor rondtrekken in de natuur delen. Deze merken zijn voortgekomen uit een hobby, en dus is het logisch dat de mensen achter het merk hun producten zo flexibel, comfortabel en hoogwaardig mogelijk maken. Enkele van de grootste outdoor producenten zijn ooit klein begonnen. Neem bijvoorbeeld Mammut, een van de meest populaire outdoormerken uit de Zwitserse bergen. Dit merk maakte ooit touwen en is nu uitgegroeid tot een grote leverancier van hoge kwaliteit bergsport en trekking producten. De outdoor merkkleding van Columbia is ooit voortegekomen vanuit een hoedenmaker, maar is nu niet meer weg te denken uit de outdoor wereld. De oprichter van Fjällräven had al tijdens de wandeltochten met zijn ouders schoon genoeg van onpraktische outdoor kleding en besloot daarom outdoor kleding te produceren die wel aan alle eisen voldoet. Vandaar dat wij zowel grote als kleinere merken in ons assortiment hebben opgenomen. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van de onbekendere merken en weten zeker dat die ook uit zullen groeien tot volwaardige merken, die gemakkelijk de concurrentie met de grote jongens aankunnen.

Top Camping- & Outdoormerken bij CAMPZ

Of u nu besluit om een lange tocht te gaan maken of er een weekend tussenuit te gaan, uw online camping shop CAMPZ levert voor ieder outdooravontuur de juiste benodigdheden. Door onze snelle levering zijn ook last-minute bestellingen geen probleem. CAMPZ is voortdurend op zoek naar nieuwe outdoor merken die een toegevoegde waarde brengen aan ons uitgebreide assortiment. Doordat er regelmatig nieuwe producten worden toegevoegd, is de kans groot dat uw gewenst artikel in onze webshop te vinden is. CAMPZ helpt u bij het kiezen van de juiste producten voor onder andere uw camping, outdoor, trekking, wandel, wintersport en watersport activiteiten.

Veel plezier in onze online outdoor merken shop, waar u tal van gerenommeerde outdoor merken zult vinden! Kijk ook bij onze aanbiedingen categorie voor producten tegen gereduceerde prijzen.