CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Uitrusting voor winteravonturen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
McNett - patch, reparatie, onderhoud
Scheuren in je tent, kapotte springmatrassen, vastzittende ritsen - dat zijn allemaal dingen die je kampeervakantie kunnen bederven. McNett kan helpen. De fabrikant verkoopt een breed scala aan onderhouds- en reparatiesets voor een groot assortiment aan sport- en outdoor sportartikelen. Met deze innovatieve producten kunnen scheuren in tenten en Gore-Tex kleding gerepareerd worden om waterdicht te worden, versleten schoenzolen gerepareerd, vastgelopen ritsen losgemaakt en nog veel meer. Zo ben je goed voorbereid op je volgende kampeervakantie!

McNett

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

McNett voordelig bij CAMPZ

McNett bestaat eigenlijk pas sinds 1983. Het bedrijf werd opgericht door Duane en Nancy McNett in Bellingham (Verenigde Staten). Zij hebben in relatief korte tijd een grote naam opgebouwd in reparatie en onderhoudsartikelen voor onder andere outdoor uitrusting en visartikelen, camouflage voor producten voor de jacht, waterzuivering en filtratie en microvezel handdoeken. Zij startten met de productie van Aquaseal, een lijmproduct voor de reparatie van duik- en droogpakken. McNett antimuggenspray bij CAMPZ

Uitbreiding assortiment

Door het grote succes, kon uitbreiding van het assortiment niet uitblijven. Een heel scala aan aanverwante artikelen kwam erbij: van anti-mist producten, geurverwijderaars, schoonmaak- en smeermiddelen, tapes, reparatiesets, vervangende gespen tot waterafstotende middelen voor schoenen en bovenkleding. Zeer populair onder gidsen en backpackers was de introductie in 2005 van de Aquamira, een klein, lichtgewicht en draagbaar apparaat voor het zuiveren en filteren van water. De handdoek van microfiber is ook populair omdat deze van hoogwaardige materialen is gemaakt, veel water opneemt en snel droogt. Kortom, met de producten van McNett bent u verzekerd van:

  • Droge voeten en (boven)kleding
  • Snelle reparatie van lekkende tenten en luchtbedden en
  • Solide prestaties en producten, elke keer als u het water raakt.