CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Masterlock

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Zelfs Houdini krijgt de MasterLock sloten niet open!

Al honderd jaar maakt het Amerikaanse MasterLock sloten en andere beveiligingsproducten. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste producent van hangsloten ter wereld. En dat het goede sloten zijn, staat buiten kijf. In 1925 zocht de beroemde ontsnappingsartiest Houdini contact met het bedrijf omdat het hem niet lukte om een hangslot aan een paar handboeien los te maken. De oprichter van MasterLock, Harry Soref adviseerde aan Houdini om sleutels te verstoppen onder zijn tong. En in de jaren vijftig werden Master Lock hangsloten gebruikt in de grootste gevangenis ter wereld, in Jackson, Michigan, om maar twee voorbeelden te noemen.

Masterlock slot

Goed slot schrikt dief af

Inmiddels heeft de onderneming veel innovaties doorgevoerd, hoewel bijvoorbeeld de combinatie-hangsloten van weleer er nog steeds precies hetzelfde uitzien. Het bedrijf heeft zich ook in de breedte uitgebreid. MasterLock zet in op de hele beveiligingsmarkt, van industrie tot fietsen. Voor die laatste categorie heeft MasterLock sloten in alle soorten en maten, kettingsloten, kabelsloten en beugelsloten. Een investering in een goed slot is nooit weggegooid geld. Als een dief meer dan tien minuten nodig heeft om jouw slot open te breken, haakt hij waarschijnlijk af!

Beugels, kabels of kettingen

Beugelsloten of U-sloten zijn er met een buisdiameter van tot wel 14 millimeter, voor optimale bescherming van je rijwiel. De beugelsloten werken allemaal met sleutels en hebben een hoge beveiligingsscore. De kabelsloten zijn er zowel met sleutels als met cijfersloten. De dikste kabelsloten hebben een diameter van 22 millimeter. De sterkte van de kabel hangt af van hoe de kabel gevlochten is. De robuuste staalkabels van de MasterLock sloten zijn heel moeilijk door te knippen. De kettingsloten zijn allemaal vervaardigd uit gehard staal. En zijn beschikbaar met cijfersloten of met sleutels.

Leg je fiets aan MasterLock handboeien

Tot slot heeft MasterLock nog een bijzonder product: handboeien voor je fiets. Dit model de 8290DPS Street Cuff is gemaakt van twee ringen van 7,6 centimeter in gelamineerd staal die eigenlijk onmogelijk door te knippen of zagen zijn. De lengte van de ketting is 55 centimeter in hierdoor is het gemakkelijk om je fiets vast te maken aan een paal of een andere fiets. Dit slot heeft de hoogste beveiligingsscore en heeft een levenslange garantie.