CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Marmot PreCip

6 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

 • Dames 3
 • Heren 3

Maat

 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL

Kleur

 • blauw
 • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 1
 • 5
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Marmot PreCip Broek Dames, zwart
Marmot PreCip Broek Dames, zwart zwart
Marmot
PreCip Broek Dames, zwart
Adviesprijs € 110,00 € 46,99
 • Varianten: XS (Regular)S (Regular)XS (Long)
- 57 %
UITVERKOOP
Marmot PreCip Broek Heren, zwart
Marmot PreCip Broek Heren, zwart zwart
Marmot
PreCip Broek Heren, zwart
Adviesprijs € 110,00 € 57,99
 • Varianten: M (Short)XL (Short)S (Long)
- 47 %
UITVERKOOP
Marmot PreCip Broek Doorlopende Rits Heren, zwart
Marmot PreCip Broek Doorlopende Rits Heren, zwart zwart
Marmot
PreCip Broek Doorlopende Rits Heren, zwart
Adviesprijs € 120,00 € 54,99
 • Varianten: XXL (Short)XXL (Long)
- 54 %
UITVERKOOP
Marmot PreCip Eco Broek met Volledig Ritssluiting Dames, zwart
Marmot PreCip Eco Broek met Volledig Ritssluiting Dames, zwart zwart
Marmot
PreCip Eco Broek met Volledig Ritssluiting Dames, zwart
Adviesprijs € 120,00 € 62,99
 • Varianten: XS (Long)L (Long)
- 47 %
UITVERKOOP
Marmot PreCip Eco Jas Dames, blauw
Marmot PreCip Eco Jas Dames, blauw blauw
Marmot
PreCip Eco Jas Dames, blauw
Adviesprijs € 130,00 € 42,99
 • Varianten: S
- 66 %
UITVERKOOP
Marmot PreCip Broek Heren, zwart
Marmot PreCip Broek Heren, zwart zwart
Marmot
PreCip Broek Heren, zwart
Adviesprijs € 110,00 € 58,99
 • Varianten: L (Regular)
- 46 %
UITVERKOOP

Marmot PreCip

Ben je veel buiten te vinden? Dan kan jouw lichaam al snel te warm of te koud aanvoelen. De verschillende weersinvloeden zorgen er namelijk voor dat jij veel hinder ondervindt tijdens het uitvoeren van activiteiten. Daarnaast kan het sporten ook zweet met zich meebrengen, waardoor je weer nieuwe problemen krijgt. Je moet daarom zorgen dat jouw sportoutfit volledig bij jouw lichaam en de omstandigheden past. De kledingstukken van Marmot PreCip zullen jou niet teleurstellen. Door in het assortiment van Campz te kijken, zorg je ervoor dat je jouw lichaam snel kunt beschermen en weer optimaal geniet van jouw activiteiten. Maar wat kun je hier allemaal vinden?

Welke producten vind je hier?

Deze pagina geeft jou een duidelijk overzicht van de producten die beschikbaar zijn van Marmot PreCip. Alle producten staan verzameld op één pagina, zodat je direct een helder beeld hebt. Je hoeft hierdoor niet door te klikken naar andere pagina’s om de producten te bekijken. Ook kun je per product de specificaties terugvinden die erbij horen. Iedere specificatie kan jou namelijk weer op een geheel andere manier helpen tijdens de activiteiten. Vanaf deze pagina kun je direct jouw bestelling plaatsen bij Campz en genieten van de hoogwaardige kwaliteit.

Ontdek Marmot PreCip: Jouw lichaam warm en comfortabel

Marmot PreCip staat bekend om een groot aantal kledingstukken die jou allemaal kunnen helpen bij het beschermen van jouw lichaam. Hiervoor maakt het merk gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. De materialen ademen, zijn vochtregulerend en zitten comfortabel om het lichaam. De vochtregulatie zorgt dat je geen hinder ondervindt van het zweet en je geeft jezelf de gelegenheid om voldoende comfort te behalen aan de activiteiten. De ademende werking geeft jou weer de gelegenheid om een goede lichaamstemperatuur te houden. Deze specificaties mogen daarom ook niet achterwege gelaten worden tijdens het maken van een goede keuze.

Bij Marmot PreCip moet je ook goed opletten wat je allemaal nodig hebt voor de activiteiten die je uitvoert. Zo kun je ieder kledingstuk apart bekijken. Denk aan de broeken, welke voldoende ruimte geven voor het bewegen. Ook de T-shirts en jassen geven weer een geheel nieuwe ervaring. In ieder jaargetijde kun je naar buiten en jouw lichaamstemperatuur goed houden. De verschillende opties komen ook in een groot aantal kleurmogelijkheden. Je wilt er immers ook voor zorgen dat de kledingstukken volledig bij jouw persoonlijkheid aanpassen. Kleuren geven daarnaast een geheel nieuwe ervaring en de sportactiviteiten en wandelingen kun je weer goed voorbereid uitvoeren.

Ga voor een volledige zet

Als je de verschillende kledingstukken van Marmot PreCip bekijkt, hoef je niet alleen naar de afzonderlijke kledingstukken te kijken. Je kunt ieder kledingstuk namelijk met een andere van het merk combineren, zodat je er een mooi geheel van maakt. Door daarbij goed te onderzoeken wat je allemaal nodig hebt en ook alvast vooruit te denken met andere seizoenen, voorkom je dat je niet voldoende comfort hebt en je jouw lichaam niet warm kunt houden. Door goed naar de volledige outfits te kijken, zorg je er dus voor dat je van alle gemakken bent voorzien.

Ontdek het merk bij Campz

Als je de verschillende kledingstukken van Marmot PreCip hebt bekeken, is het plaatsen van een bestelling bij Campz heel eenvoudig. Alle kledingstukken kun je met elkaar vergelijken, waarna je de gewenste producten in jouw winkelmandje geplaatst worden en je op bestelling afronden kunt klikken. Campz zorgt dan dat je snel van de producten kunt genieten. Dankzij de snelle levering kun je alle outdoor activiteiten binnen een korte tijd weer uitvoeren en hoef je niet bang te zijn dat jouw lichaam te koud of te warm aanvoelt.