CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Mammut Eiger Extreme

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

  • Dames 1
  • Heren 1

Kleur

  • wit

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Mammut Wall Rider MIPS Helm, wit
Mammut Wall Rider MIPS Helm, wit wit
Mammut
Wall Rider MIPS Helm, wit
Adviesprijs € 170,00 € 118,99
gratis verzending
  • Varianten: 52-57cm
- 30 %
UITVERKOOP

Mammut Eiger Extreme

Als sporter of liefhebber van outdoor activiteiten wil je niet alleen genieten van de sport, maar ook zo comfortabel mogelijk rondlopen. Hiervoor zijn ook goede kledingstukken nodig, welke jouw lichaam op een goede manier beschermen. Hiervoor kun je kijken naar de kledingstukken en accessoires van Mammut Eiger Extreme. Het merk heeft veel te bieden, waarvan jij kunt profiteren. Maar waar kun je dan allemaal naar kijken als je de kledingstukken van het merk aanschaft? Bij Campz vind je alles wat je nodig hebt om jouw sportactiviteiten weer goed uit te voeren en comfortabel rond te lopen.

Welke producten vind je hier?

Op deze pagina zie je verschillende kledingstukken en accessoires van Mammut Eiger Extreme. Denk hierbij als eerste aan de jassen die jouw lichaam goed moeten beschermen tegen de verschillende weersinvloeden en andere factoren. De jassen zijn allemaal voorzien van andere specificaties, waardoor je hem aanpast aan jouw eigen lichaam en de doeleinden waarvoor je deze aanschaft. Naast de jassen zijn er ook schoenen en handschoenen terug te vinden in het assortiment van Campz. De hoogwaardige kwaliteit die je hiervoor terugkrijgt, zorgen ervoor dat jij alles van jouw lichaam warm houdt.

Ontdek Mammut Eiger Extreme: Hoogwaardige kwaliteit sportkleding

Bij Mammut Eiger Extreme heb je te maken met verschillende kledingstukken, welke allemaal van hoogwaardige kwaliteit materialen zijn gemaakt. De materialen hebben een groot aantal specificaties die hiervoor zorgen. Zo houden de jassen jouw lichaam warm, terwijl er wel een goede vochtregulatie en ademing te vinden is. De jassen zijn tevens waterdicht. Dit maakt het kledingstuk geschikt voor de wintersport, waar je niet alleen sneeuw, maar ook regen krijgt. De extra vakken die je in de jassen terugvindt, zorgen voor de bescherming van al jouw spullen tijdens het sporten.

Bij Mammut Eiger Extreme kun je echter ook kijken naar goede schoenen die jouw voeten beschermen. Het merk heeft hoge schoenen, waardoor je ook een deel van jouw benen beschermd houdt en er geen sneeuw of vuil in de schoenen kan komen. De ondersteuning van jouw voeten zorgt dat blessures voorkomen worden. Als laatste zijn er ook handschoenen beschikbaar. Handschoenen zijn cruciaal om de handen warm te houden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De dikte van de handschoenen zorgt voor veel warmte en als je met jouw hand op een steentje komt, ga je hier vrijwel niets van merken en kun je wederom zorgen voor minder blessures.

Altijd warmte tijdens het sporten

Bij Mammut Eiger Extreme gaat het niet alleen om een goede bescherming, maar ook om de warmte die je hiermee krijgt. Tijdens outdoor activiteiten is het namelijk belangrijk dat je een comfortabel kledingstuk om jouw lichaam hebt zitten, waarmee je de kou niet voelt. Het merk zorgt er daarom met meerdere specificaties voor dat jouw lichaam niets merkt van de koude omgevingstemperatuur. De andere specificaties zorgen dat je niet gaat zweten en hier ook geen hinder van ondervindt. Je vindt hierdoor altijd kledingstukken waar je voor langere tijd van kunt genieten.

Ontdek het merk bij Campz

Bij Campz vind je altijd hoogwaardige kwaliteit terug waar je voor langere tijd van kunt genieten. Alle sportkleding en accessoires zijn beschikbaar en door voor Mammut Eiger Extreme te kiezen, weet je zeker dat je jarenlang kunt sporten zonder hinder te ondervinden van de kledingstukken. Jij bent altijd goed voorbereid op jouw volgende outdoor activiteit en hoeft er niet meer te veel voor te betalen. Campz zorgt ervoor dat jouw bestelling gratis verzonden wordt en snel aan huis geleverd is.