CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine Wilma Helmlamp 6.9 Ah SmartCore + Bluetooth, zwart

ID: 467324

Adviesprijs € 545,00
€ 490,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Lupine Wilma Helmlamp 6.9 Ah SmartCore + Bluetooth, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Somnambulist
Met 3200 lumen zullen zelfs de snelste bewegingen en de moeilijkste omstandigheden elke steen op uw weg detecteren. Hoe extreem uw activiteit ook wordt - de Wilma helmlamp maakt het mogelijk.

Producteigenschappen - FL1-standaard
IP 68 (waterbestendigheid) en IK 09 (slagvastheid): Wilma voldoet aan hoge industriële normen. De FL1 norm is een set ANSI/NEMA regels om de productspecificaties van verschillende lampenfabrikanten vergelijkbaar te maken.

Een nieuwe lamp
Lupine heeft de beproefde Wilma volledig herzien. De hoogwaardige aluminium behuizing is nu nog robuuster, nog mooier en vooral nog functioneler. Meer koelribben, meer accessoires, nieuwe snelspanners voor de paalmontage en een nieuwe helmhouder die het gewicht nog beter over je hoofd verdeelt. Dat en nog veel meer maakt de huidige generatie Wilma uw perfecte metgezel voor elke gekke avond.

Een nieuwe nacht
Wat heb je altijd al willen doen in het donker? Wilma maakt het mogelijk. Ongelooflijke 3200 lumen, die helderder is dan een conventionele autokoplamp. Met zoveel kracht en een perfect uitgebalanceerd lichtbeeld kunt u elke activiteit 's nachts doen, hoe snel, extreem of moeilijk ook. Het maakt niet uit of u tijdens het skiën de steilste afdalingen onder de knie wilt krijgen of dat u met uw mountainbike uw grenzen wilt verleggen. Het licht van Wilma kent er geen.

Volledige controle - met Bluetooth
Er zijn situaties waarin u uw hoofd wilt aanraken - maar dat hoeft niet. Met de nieuw geïntegreerde Bluetooth-module kunt u de Wilma R niet langer bedienen door de knop direct op de lampkop in te drukken, maar nu ook met de afstandsbediening of de gratis mobiele telefoon app.

Individueel instelbaar
Met de Wilma lampkop heeft u de beschikking over 10 verschillende dimniveaus en tal van extra functies zoals SOS, FLASH, RVLR of het Alpine noodsignaal. Met een enkele toetsaanslag kunt u schakelen tussen de niveaus, de resterende levensduur van de batterij weergeven of tot 4 lichtniveaus in willekeurige volgorde combineren en uw eigen persoonlijke lichtprogramma samenstellen.

Accutechnologie
De Wilma R 7 wordt geleverd met een 6,9 Ah SmartCore batterij. Het toont u de resterende capaciteit van uw batterij met een druk op de knop en voorziet uw lamp van de nodige energie.

Een voor iedereen
Bij Wilma heb je niet alleen een helmlamp. Je hebt een lampkop - je lampkop voor het geval dat. Een paar eenvoudige stappen maken van uw helm een koplamp. U kunt hem met een snelspanner aan stokken bevestigen of de houder van uw helmcamera met een GoPro-adapter gebruiken.

Alle modellen uit de serie Lupine Wilma laten zien

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen, Trekking, Wandelen, Ijsklimmen, Via Ferrata, Traditioneel, Multipitch, Alpineskiën, Langlaufen, Langlaufen, Snowboarden, Sneeuwschoen wandelen, Trekking kamperen, Familiecamping, Alpinisme, Bushcraft
Belangrijkste informatie
Type:
helmlamp, Hoofdlamp
Uitrusting:
te bedienen via Bluetooth, SOS-signaal, kaarslichtfunctie, alpine noodsignaal
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
Lichtbron: 4x Cree XM-L2 U4; lens: 26° Optiek (gecollimeerde lenstechnologie)
Lichtstroom:
3200 lm
Lichtduur (min):
105
Zichtveld:
300 m
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
6,9 Ah SmartCore batterij
Extra batterij:
met omkeerbare uitschakeling in geval van kortsluiting, Overspanning, Onderspannings- en capaciteitsindicator op de batterij
Functies
Beschermingsklasse:
IP 68 (stof- en waterdicht), IK 09 (slagvastheid)
Technische details
Omgevingstemperatuur (°C):
-30 tot 70 °C
Levering
Inclusief stuurhouder:
Nee
Inhoud / levering grootte:
Lampkop Wilma, Bluetooth afstandsbediening, "Peppi V5" stuurhouder voor Bluetooth afstandsbediening, 6.9 Ah SmartCore batterij, helmhouder voor lampkop, verlengstuk 120 cm, lader Wiesel, 2x klittenband, etui M, gebruiksaanwijzing
Inclusief:
Batterijen, Oplader
Montage
Montage:
zonder gereedschap: ja, via klittenband
Afmetingen
Gewicht:
360,00 g
Modeljaar
2022
Artikelnummer
467324
EAN
4260262596956

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lupine Wilma Helmlamp 6.9 Ah SmartCore + Bluetooth, zwart zwart
Jürgen
Top
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Er zijn geen betere lampen
24.12.2020