CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lupine SL AF 4 Koplamp 3,5Ah SmartCore accu stuurhouder diameter 31,8mm Wiesel

ID: 906483

Adviesprijs € 453,00
€ 407,99
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Lupine SL AF 4 Koplamp 3,5Ah SmartCore accu stuurhouder diameter 31,8mm Wiesel

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De SL met grootlichtfunctie
Het sensorgestuurde dagrijlicht en het verblindingsvrije dimlicht van 1000 lumen brengt u op elk moment van de dag veilig door het wegverkeer. Met één druk op de knop laat u het 1300 lumen grootlicht los en schiet u uw fiets over uitdagende paden.

Licht voor elke situatie
De SL schakelt automatisch over van dagrijlicht naar dimlicht en wijst u zonder verblinding en veilig de weg door het wegverkeer. Druk buiten de stad op de knop op uw Bluetooth-afstandsbediening en laat een volle 1300 lumen grootlicht ontsnappen.

Dimlicht
De dimlichtbundel van de SL is ontworpen naar het model van een autokoplamp en is absoluut verblindingsvrij voor tegemoetkomende weggebruikers.

Grootlicht
Het 1300 lumen grootlicht van de SL F is niet alleen een krachtiger dimlicht. Met een druk op de knop verandert het hele lichtbeeld en wordt een extra gebied verlicht, ver boven de verblindingsvrije afbakeningslijn: Perfect voor snelle ritten en veeleisende paden. De SL F is 's werelds helderste StVZO goedgekeurde fietslamp met een eigen batterij.

Een tapijt van licht
In tegenstelling tot andere door StVZO goedgekeurde fietslampen is het lichtbeeld van de SL A niet beperkt tot een kleine strook, maar roept het een breed en homogeen lichttapijt op direct voor het voorwiel.

Bluetooth
Die het niet weet: Het is nacht, de weg is vrij, je zet het grootlicht aan en versnelt. Dit is precies het gevoel dat de SL F je fiets geeft. Met de twee knoppen op de Bluetooth-afstandsbediening kunt u zich in fracties van een seconde op en neer mengen of door de lichtniveaus van de gedimde lichtbundel schakelen.

Kijk uit waar je loopt: Oplichten
Net als bij een auto, ergert het iedereen die op je afkomt als je vergeet je grootlicht uit te schakelen. In de grootlichtmodus gloeit het symbool van de drukknop en het SL-logo op de lampkop in elegant blauw.

Sensorgestuurde dagrijverlichting met sensor
Het instelbare stereosensorsysteem scant uw omgevingslicht en schakelt uw SL van dagrijlicht naar dimlicht in de tijd. Tegelijkertijd maken de sensoren de grootlichtfunctie mogelijk. Het dagrijlicht van de StVZO-modellen wordt continu ondersteund door de hoofdkoplamp.

Lichten. Jaren vooruit.
Het hart van de Lupine SL wordt gevormd door 18 Osram Compact CL Automotive LED's en 's werelds eerste Dual Aspheric Lens System voor fietslampen. Het materiaal dat voor de lenzen wordt gebruikt is uiterst weerbestendig en wordt ook gebruikt in de luchtvaart en medische technologie. De extreem robuuste en hoogwaardige aluminium behuizing beschermt de SL F betrouwbaar tegen schokken, stof en water.

Knop op lampkop
U bedient de SL AF met uw Bluetooth-afstandsbediening. Aan de onderzijde van de lampkop vindt u echter een extra knop waarmee u de lamp kunt bedienen, de afstandsbediening kunt inbinden en een keuze kunt maken uit drie vooraf ingestelde lichtprogramma's. De lamp kan ook worden aangesloten op de afstandsbediening. 

Alle modellen uit de serie Lupine SL laten zien

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
Dagrijlicht, Automatische inschakeling
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Details lichtbronnen:
18x OSRAM Compact CL
Lichtstroom:
1300 lm
Lichtduur (min):
90
Zichtveld:
230 m
Functies
Beschermingsklasse:
IP 68 (waterdicht), IK 09 (slagvastheid)
Houder
Montage houder:
Stuurklem voor 31,8 mm stuur, Klittenband voor batterij
Montage gereedschapvrij:
Nee
Afmetingen
Gewicht:
250,00 g
Levering
Inclusief:
Houder, Oplader, Accu’s
Levering:
Peppi V5 Bluetooth Houder 22mm, SL AF Bluetooth afstandsbediening, SL snelsluiting 31,8mm, SL AF 1000/1300lm, Korte/lange klittenband, Wezel, SmartCore 3.5Ah
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
3,5AH, 25Wh, Afmeting: 79 x 41 x 41 x 48mm, Batterij-assemblage: Klittenband
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2022
Artikelnummer
906483
EAN
4260262590640

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product