CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Lowa Renegade GTX Middelhoge Schoenen Dames, blauw

ID: 1255920

Adviesprijs € 220,00
€ 168,99
- 23 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    EU 37 sold out online
    EU 37,5 sold out online
    EU 38 sold out online
    EU 39 sold out online
    EU 39,5 sold out online
    EU 40 sold out online
    EU 41 sold out online
    EU 41,5 sold out online
    EU 42 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Lowa Renegade GTX Middelhoge Schoenen Dames, blauw (ice blue/salmon)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Het jaar 1997: Terwijl het filmepos "Titanic" over de bioscoopschermen van de wereld flikkert, Tony Blair zijn verkiezingssucces in Engeland viert en de voetbalclub Schalke 04 de UEFA Cup wint, wijzen de tekenen ook op een "vertrek" bij LOWA. Werner Riethmann en zijn ontwikkelingsteam sleutelden aan een nieuwe productiemethode voor wandelschoenen om ze veel lichter te maken. Wat voorheen alleen gebruikelijk was in de vrijetijds- en hardloopschoenensector, vormde de hoeksteen van een nieuw type wandelschoen. Voor het eerst produceerde LOWA een schoen waarbij de zool niet langer werd gelijmd maar direct werd aangegoten - de geboorte van de RENEGADE.

Vibram EVO
De RENEGADE GTX MID Ws heeft een Vibram zool. De Italiaanse zolenfabrikant is al vele jaren een van de toonaangevende merken op het gebied van hoogwaardige zolen. De VIBRAM EVO is gebaseerd op bewezen Vibram technologie: multifunctioneel profielontwerp met optimale rubbersamenstelling voor wandelen op verschillende terreinen. Gecombineerd met het al even bewezen hielprofiel voor aangename afdalingen.

Gore-Tex
Gegarandeerde bescherming tegen het weer, zelfs in zware regen en sneeuw: De RENEGADE GTX MID Ws is uitgerust met een GORE-TEX membraan. De innovatieve technologie zorgt voor optimale waterdichtheid en ademend vermogen.

Dubbele injectie
Voor een effectieve demping en een hoog comfort is de zool van de RENEGADE GTX MID Ws via een technisch complex injectieproces verbonden met het bovenwerk. Hiervoor wordt de bovenste schoen in een speciaal gemaakte mal geplaatst. Daarin wordt vervolgens PU-schuim in verschillende lagen aangebracht. Hieruit ontstaat de zool, die direct aansluit op het bovenwerk en zo één geheel vormt.

Ondersteunend frame
In het RENEGADE GTX MID Ws model zorgt de tussenzool in de vorm van het LOWA MONOWRAP frame voor het beste comfort. Dit is een driedimensionaal ontwerp van de tussenzool, ontwikkeld door LOWA in 1995. Dit frame wiegt de voet comfortabel voor ondersteuning op oneffen oppervlakken. Schoenen met een steunframe hebben een licht verhoogde zoolconstructie.

Laatste vrouw
Voor een optimale pasvorm is de leest van de RENEGADE GTX MID Ws speciaal aangepast aan de vrouwelijke anatomie. De leest is grotendeels verantwoordelijk voor het goed passen van de schoen. Omdat vrouwenvoeten een kleiner volume hebben, worden bijvoorbeeld de wreefhoogte en de bunionomtrek aangepast.

2 zone vetersluiting
Dankzij het two-zone vetersysteem hebben de voorvoet en het bovenwerk van de RENEGADE GTX MID Ws apart verstelbare veteringzones. Hierdoor kan de schoen individueel worden aangepast aan de anatomie van de voet en anders worden geregen voor bergop en bergaf lopen.

Special Features

GORE-TEX

GORE-TEX

Een geperfectioneerde mix van aanhoudende bescherming en draagcomfort: Het waterafstotende GORE-TEX-laminaat is het ideale kledingsmateriaal voor uiteenlopende outdoor activiteiten. Voor een betrouwbare bescherming tegen weer en wind, garandeert het GORE-TEX membraan tegelijkertijd een hoog ademend vermogen. Op deze manier wordt het lichaam tijdens inspanning droog gehouden en gekoeld. In rustfases biedt het materiaal warmend comfort.

In het kort

Type bovenmateriaal
Type bovenmateriaal
Leer
Type membraan
Type membraan
Gore-Tex
Sluitsysteem
Sluitsysteem
Veters
Bijzonderheden
Bijzonderheden
haakfixering
Waterdicht
Waterdicht
ja
Toepassingsgebied
Toepassingsgebied
Wandelen

Uitrusting

Doel
Wandelen, Urban Outdoor
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
Wandelen
Bouwwijze:
Mid Cut
Waterdicht:
ja
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Leer
Bovenmateriaal:
1,6 mm nubuck leer
Type membraan:
Gore-Tex
Coating:
Ja
Zool
Type zool:
Vibram
Zolen:
Vibram Evo
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
haakfixering
Voetbed:
Voorgevormd voetbed, Uitneembare inlegzool
Geschiktheid voor stijgijzers:
Niet te gebruiken met crampons
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1255920
EAN
4056264949339

Meningen van klanten

4.8
23 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
3
5 Sterren
19
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Lowa Renegade GTX Middelhoge Schoenen Dames, blauw blauw
Evelyne
Comfortabele wandelschoen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Dit is al mijn vierde paar. Ideaal voor hondenwandelingen door goede grip, comfortabel en regenbestendig. Duurzame schoen. Voor elke smaak is er een kleur.
01.08.2023
Lowa Renegade GTX Middelhoge Schoenen Dames, violet violet
Kaguja
heel handig
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb de winterversie van de Lowa Renegade-laarzen al en ze zijn ook erg leuk. Deze zijn super, comfortabel en gemakkelijk te dragen. De kleur is absoluut prachtig. Ik draag ze om te wandelen, maar ook om te wandelen, zodat mijn voeten nu in de herfst droog blijven.
15.10.2022
Lowa Renegade GTX Middelhoge Schoenen Dames, zwart zwart
AT
Niets voor natte dagen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik draag de laarzen voornamelijk voor sneeuwschoenwandelen. Daar is het prima voor, al zijn mijn voeten aan het einde van de wandeling een beetje nat. Ze deden het minder goed op een lentewandeling tijdens een regenachtig weekend. De zool is extreem glad als het nat is, vooral op rotsen en hout - zelfs als het pad verder niet uitdagend is.
06.06.2022