Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

LifeStraw

12 Producten
Categorieën
Prijs in €
LifeStraw

Lifestraw - altijd schoon drinkwater

Lifestraw is een initiatief van Vestergaard: een bedrijf dat technologieën ontwikkelt om wereldwijd mensen te helpen op het gebied van gezondheid.rnDe Lifestraw reeks is een collectie van waterfilters die zelfs het vuilste water drinkbaar kunnen maken, wat dus levens kan redden in ontwikkelingslanden waar geen schoon drinkwater is!rnDaarnaast is Lifestraw uiteraard ook buiten ontwikkelingslanden erg praktisch, men kan dus bijvoorbeeld rustig uit een riviertje drinken tijdens een wandeling, waardoor een zware drinkfles niet meer nodig is!rn

Sorteren
 
Pagina 1 van
1

Lifestraw voordelig bij CAMPZ

Hoe lang kan een mens in leven blijven zonder water? In een koele natte omgeving 7 dagen. In de Sahara slechts een paar uur tot enkele dagen. Het lichaam heeft vocht nodig. Als u in de gelukkige omstandigheid verkeert dat u een beekje of een meer in de omgeving tegen komt is het water vaak vanwege bacteriën en parasieten niet geschikt om te drinken. Gelukkig bestaat er Lifestraw. Met dit apparaat kunt u veilig water drinken uit uw bidon op uw tochten in de natuur, en kunt u bijvoorbeeld ook uw eten schoon klaarmaken. Lifestraw bij CAMPZ

Lifestraw zuiveringssystemen

De Lifestraw heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Saatchi & Saatchi prijs voor wereld veranderende ideeën. De Lifestraw filtert het water van schadelijke bacteriën en eencellige parasieten. De Lifestraw filtert minimaal 1000 tot 22.000 liter water uit een sloot rivier of kanaal. Als de filters van de Lifestraw verzadigd zijn dan blokkeert het apparaat. Schoonmaken van het apparaat is mogelijk om modder en andere vervuiling uit het filter te halen. Hierdoor is de houdbaarheidsdatum van het apparaat meer dan drie jaar.

Waterzuivering op z´n best

De Lifestraw is te gebruiken voor het drinken van water uit sloten, meren en kanalen. Ook als u op vakantie gaat naar het buitenland en de watervoorziening in het vakantieland niet vertrouwd. De Lifestraw filtert 99,999 % van de bacteriën en 99,9 % van de parasieten uit het water maar is niet te gebruiken om zout water te filteren in zoet water. De Lifestraw weegt slechts 57 gram. Daardoor is het een goede aanwinst voor als u lange tochten maakt en uw voorraad aan water te zwaar is om te dragen. Een andere reden om de Lifestraw in uw bepakking te hebben is voor noodgevallen en voorzorg. Er is altijd een kans om te verdwalen, maar met de Lifestraw bent u altijd voorzien van het levensreddende vocht om u in leven te houden. Kortom de voordelen van het bij u dragen zijn:
  • Zuiver water
  • Lang houdbaarheid
  • Gewicht van slechts 57 gram.

Praktisch en veilig

De gebruiksaanwijzing voor de Lifestraw is simpel. U steekt de buis in het vervuilde water en zuigt aan het rietje aan de andere kant van de buis. U kunt natuurlijk ook water koken met een campingfornuis, maar met de Lifestraw technologie wordt het water niet gekookt en u hoeft dus niet te wachten op afgekoeld water. De Lifestraw gebruikt ook geen chemicaliën om het water te zuiveren. Het apparaat is dus duurzaam en milieuvriendelijk. De Lifestraw is niet afhankelijk van batterijen en heeft geen bewegende delen. Het is aan te raden om de Lifestraw dan ook niet uit elkaar te halen. Naast de standaard Lifestraw is er inmiddels ook een bidon en een familiefilter.


Klantenservice
Heb je vragen? Neem dan contact op met onze experts!
Ma. t/m vr. 10u.-17u.
0800 0207140
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €10,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Tevreden klanten
Ben je tevreden met onze service? Schrijf een beoordeling en help anderen!