CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

La Sportiva Akyra GTX Hardloopschoenen Heren, zwart/geel

ID: 665325

Adviesprijs € 195,00
€ 83,99
- 56 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    EU 40 sold out online
    EU 40,5 sold out online
    EU 41 sold out online
    EU 41,5 sold out online
    EU 42 sold out online
    EU 42,5 sold out online
    EU 43 sold out online
    EU 43,5 sold out online
    EU 44 sold out online
    EU 44,5 sold out online
    EU 45 sold out online
    EU 45,5 sold out online
    EU 46 sold out online
    EU 46,5 sold out online
    EU 47 sold out online
    EU 47,5 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

La Sportiva Akyra GTX Hardloopschoenen Heren, zwart/geel (black)

Gestructureerde en beschermende bergschoen, geschikt voor duurlooppas zoals ultra trails en ultra marathons. Akyra is bijzonder omhullend, comfortabel en flexibel, ontworpen voor langdurig gebruik. Er wordt een zeer omhullende en comfortabele schacht gebruikt die is gebaseerd op 3 lagen die van binnen naar buiten de volgende kenmerken bieden: Comfort dankzij de naadloze constructie; flexibiliteit en structuur dankzij de innovatieve MicroLite Skelet toepassingen, die de voet dynamisch begeleiden tijdens het lopen; bescherming dankzij de Flex-Guard structurele toepassingen in microvezel, die de schoen lichtheid geven en toch een barrière bieden tegen mogelijke slijtage bij het aanraken van steen en wortels. De buitengewone stabiliteit wordt geboden door de TrailCage System-technologie, die tussen de twee bovenste lagen ligt en de schoen structuur en pasvorm geeft door de integratie in het vetersysteem. De zool ontwikkeld door R&D van La Sportiva met het nieuwe schoenprofiel en FriXion XT compound met Impact Brake System en het exclusieve Trail Rocker Design, dat de natuurlijke "hiel-teen binnenkant" van de voet tijdens het lopen ondersteunt.
Demping, bescherming en comfort, 3 zijden met perfecte geometrie: de origami die de inspiratie vormde voor het gehele ontwerp van het schoeisel. Bij Akyra is wandelen een kunst.

Alle gronden
Veelzijdige zool voor gebruik op alle soorten oppervlakken: Steen, keien, gras, mos, modder. Optimaal voor gebruik in zeer vochtige omstandigheden op een kale ondergrond; maakt gebruik van Impact Brake System-technologie.

Wrijving Rood
La Sportiva FriXion rubbercompounds zijn ontwikkeld om schoenprofielen te voorzien van verschillende grip en robuustheid, afhankelijk van het type gebruik en het oppervlak.

Eva - Geïnjecteerd
De geïnjecteerde zool heeft een hoge dempingseigenschappen en elasticiteit van het materiaal. Deze eigenschappen ondersteunen de voorwaartse indruk tijdens het hardlopen en daarom zijn deze modellen bijzonder geschikt voor off-road trails. De geïnjecteerde EVA tussenzool vermindert de tussenzool van de tussenzool en vermindert de compressieverschijnselen die zich kunnen voordoen naarmate de levensduur van de schoen vordert, waardoor het materiaal dezelfde prestatiekenmerken behoudt.

Ortholight Mountain Running
De modellen in de Mountain Running collectie gebruiken exclusieve La Sportiva by Ortholite inlegzolen, verkrijgbaar in 2 verschillende diameters. De modellen zijn aangepast aan de mannelijke en vrouwelijke voet en worden geproduceerd met verschillende materialen in verhouding tot het gemiddelde gewicht van de gebruiker.

Slagremsysteem
Innovatief systeem op de zool om de impact te absorberen, helpt ook bij het opstijgen en ondersteunt het remmen.
Ontworpen en ontwikkeld in het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van La Sportiva, biedt het echte voordelen tijdens het hardlopen: het negatieve effect van de impact op de grond wordt geminimaliseerd. Door de speciale plaatsing van de puistjes komen sommige vooraf in contact met de grond, waardoor de impact van het schoenprofiel zachter wordt.

Special Features

Neutral

GORE-TEX Extended Comfort

GORE-TEX Extended Comfort

GORE-TEX Extended Comfort schoenen zijn speciaal ontwikkeld, om ook bij frequente klimaatveranderingen - naast betrouwbare bescherming tegen de elementen en goede ventilerende eigenschappen - voor perfecte warmteregulering te zorgen. Door af te zien van isolatie en het gebruik van het beproefde GORE-TEX membraan, biedt het materiaal ook bij warmere temperaturen bescherming tegen vocht en vermindert het de ophoping van zweet.

In het kort

Gewicht per paar
Gewicht per paar
700,00 g

Uitrusting

Doel
Trailrunning
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Trail running
Toepassingsgebied:
Training
Seizoen:
Het hele jaar door
Loopschoenen
Voetpositie:
Neutraal
Drop hoogte:
hoog (9mm drop)
Drop:
9,00 mm
Functies
eigenschappen:
waterdicht, winddicht
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Synthetisch
Bovenmateriaal:
gaas
Type membraan:
GORE-TEX Extended Comfort
Type binnenvoering:
Textiel
Binnenvoering:
anti-slip mesh
Coating:
Ja
Zool
Type zool:
Rubber
Zolen:
FriXion XT Mengsel
Middenzool:
Ortholite Mountain Running; EVA
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
Transportlussen
Afmetingen
Gewicht per paar:
700,00 g
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
665325
EAN
8020647617999

Meningen van klanten

5.0
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
La Sportiva Akyra GTX Hardloopschoenen Heren, blauw blauw
Thomas
la sportiva schoenen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Super stabiele schoen, zeer comfortabel, zeer geschikt om mee te wandelen
29.04.2021
La Sportiva Akyra GTX Hardloopschoenen Heren, blauw blauw
Brou Boom Bass
La Sportiva Akyra GTX
Vertaald uit Franse Naar origineel
Leuk!
24.04.2020
La Sportiva Akyra GTX Hardloopschoenen Heren, zwart zwart
Guido Misere
Bijna als sokken met een goede grip
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Nadat ik veel schoenen van andere fabrikanten had geprobeerd en nooit echt tevreden was, kocht ik deze keer de La Sportiva Akyra GTX hardloopschoenen heren zwart / poppy. Wat kan ik zeggen dat ik absoluut opgewonden ben. Ik heb een hele brede voet, daarom heb ik de schoen een maat groter besteld. Nadat ik de schoen heb ingereden, voelt het alsof ik sokken draag. De grip is uitstekend en de slipweerstand is ook erg goed. Ik reis veel met mijn honden in het Bergisches Land en ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld in een schoen. Dankzij GTX is het ademend en waterdicht, wat wil je nog meer? Mijn volgende hoge schoen zal weer een La Sportiva zijn die hopelijk de prijs van de Akyra GTX waard is.
17.04.2020