CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

La Sportiva Akyra GTX Hardloopschoenen Dames, zwart/grijs

ID: 1080695

Adviesprijs € 195,00
€ 102,99
- 47 %
BTW inbegrepen., gratis verzending
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Schoenmaat
  • Choose Schoenmaat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Normaal gesneden
    EU 37 sold out online
    EU 37,5 sold out online
    EU 38 sold out online
    EU 38,5 sold out online
    EU 39 sold out online
    EU 39,5 sold out online
    EU 40 sold out online
    EU 40,5 sold out online
    EU 41 sold out online
    EU 41,5 sold out online
    EU 42 sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

La Sportiva Akyra GTX Hardloopschoenen Dames, zwart/grijs (black/orchid)

Waterdicht schoeisel met Gore-Tex-membraan, speciaal voor de wintersport. Gestructureerd en beschermend, werd hij geboren voor ultra paden, ultra marathons en lange trainingssessies in de wintermaanden. De Akyra GTX is bijzonder omhullend, comfortabel en ademend.
Akyra is een waterdicht schoeisel met Gore-Tex membraan voor de Winter Trail Running. Gestructureerd en beschermend, is het geschikt voor ultra trails, ultra marathons en lange trainingssessies in het koude seizoen.

Akyra is bijzonder omhullend, comfortabel en beschermend en is ontworpen voor langdurig off-road gebruik. De schacht van waterafstotend en antislip gaas is zeer omhullend en gestructureerd met zijn 3 lagen die van binnen naar buiten gaan, terwijl de naadloze constructie voor comfort zorgt. De innovatieve MicroLite Skelet toepassingen volgen de bewegingen van de voet dynamisch en de structurerende Flex-Guard toepassingen minimaliseren het gewicht en bieden tegelijkertijd een barrière tegen slijtage die kan optreden bij het overrijden van wortels en rotsen.

De buitengewone stabiliteit wordt gegeven door de TrailCage System-technologie, die zich tussen de twee aslagen bevindt. Het biedt structuur en goede inbedding van de voet en is geïntegreerd in het vetersysteem. De zool, ontwikkeld door la Sportiva's R&D-afdeling, heeft het nieuwe grijpbare FriXion XT schoenprofiel met Impact Brake System, heeft een exclusief ontwerp en Trail Rocker-technologie, die de natuurlijke uitstraling "hiel buiten - teen binnen" tijdens het hardlopen ondersteunen. Demping, bescherming en comfort, 3 zijden van een perfecte geometrie: de Origami, de inspiratie voor het algemene ontwerp. Met Akyra wordt het hardlopen in de winter kunst.

Midden lange afstand
Veelzijdig schoeisel voor verschillende soorten off-road lopen: Skyraces, bergritten, rennen in de stadsparken. Hoge stabiliteit, demping en comfort.

Alle gronden
Veelzijdige zool voor gebruik op elk type ondergrond: Steen, keien, gras, mos, modder. Optimaal voor gebruik in zeer vochtige omstandigheden op een kale ondergrond; maakt gebruik van Impact Brake System-technologie.

Wrijving Rood
Dual Mix Compound - De perfecte combinatie van grip, langdurige slijtage en schokabsorptie. Gebruikt op veelzijdige, dubbele dichtheidszolen.

EVA - geïnjecteerd
De geïnjecteerde zool heeft een hoge dempingseigenschappen en elasticiteit van het materiaal. Deze eigenschappen ondersteunen de voorwaartse indruk tijdens het hardlopen en daarom zijn deze modellen bijzonder geschikt voor off-road trails. De geïnjecteerde EVA tussenzool vermindert de tussenzool van de tussenzool en vermindert de compressieverschijnselen die zich kunnen voordoen naarmate de levensduur van de schoen vordert, waardoor het materiaal dezelfde prestatiekenmerken behoudt.

Slagremsysteem
Innovatief zoolsysteem dat de impact opvangt, helpt bij het opstijgen en voorkomt dat u bij het afdalen naar voren glijdt. Ontworpen en ontwikkeld in het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van La Sportiva in samenwerking met Vibram, biedt het de gebruiker echte voordelen door de negatieve impact op de grond te verminderen, dankzij de bijzonder schuine plaatsing van de schoennoppen op het profiel.

Gore-Tex uitgebreid comfort
Dit membraan is ontworpen voor gebruik binnen en buiten in gematigde en warmere omstandigheden of voor een hoger activiteitsniveau. Schoenen met Gore-Tex Extended Comfort Technology zijn robuust waterdicht met geoptimaliseerd ademend vermogen. Dankzij de ongeïsoleerde constructie zijn ze de ideale oplossing voor mensen die een uitstekend klimaatcomfort en warmteafvoer waarderen.

Special Features

Neutral

GORE-TEX Extended Comfort

GORE-TEX Extended Comfort

GORE-TEX Extended Comfort schoenen zijn speciaal ontwikkeld, om ook bij frequente klimaatveranderingen - naast betrouwbare bescherming tegen de elementen en goede ventilerende eigenschappen - voor perfecte warmteregulering te zorgen. Door af te zien van isolatie en het gebruik van het beproefde GORE-TEX membraan, biedt het materiaal ook bij warmere temperaturen bescherming tegen vocht en vermindert het de ophoping van zweet.

In het kort

Gewicht per paar
Gewicht per paar
700,00 g

Uitrusting

Doel
Trailrunning
Geslacht
Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Trail running
Toepassingsgebied:
Training
Seizoen:
Het hele jaar door
Loopschoenen
Voetpositie:
Neutraal
Drop hoogte:
hoog (9mm drop)
Drop:
9,00 mm
Functies
eigenschappen:
waterdicht, winddicht
Materiaal
Type bovenmateriaal:
Synthetisch
Bovenmateriaal:
gaas
Type membraan:
GORE-TEX Extended Comfort
Type binnenvoering:
Textiel
Binnenvoering:
anti-slip mesh
Coating:
Ja
Zool
Type zool:
Rubber
Zolen:
FriXion XT Mengsel
Middenzool:
Ortholite Mountain Running; EVA
Uitrusting
Sluitsysteem:
Veters
Bijzonderheden:
Transportlussen
Afmetingen
Gewicht per paar:
700,00 g
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Normaal gesneden
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1080695
EAN
8020647790715

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product