CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Kryptonite New York

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Kryptonite New York

De beveiliging van jouw voertuig is belangrijk. Je moet er daarom ook voor zorgen dat je zoveel mogelijk beveiligingsopties aanschaft. Voor een fiets, scooter of motor is een goed slot bijvoorbeeld een vereiste. Dit slot zorgt ervoor dat je nog een extra bescherming biedt en het voertuig ook aan een object vast kunt zetten. De Kryptonite New York is een goed voorbeeld van een slot waar je een betrouwbare oplossing mee hebt. Campz heeft deze daarom ook in verschillende varianten opgenomen in het assortiment, zodat je een passende keuze kunt maken. Ontdek daarom snel wat er mogelijk is voor jouw slot.

Welke producten vind je hier?

Op deze pagina vind je de beschikbare modellen van de Kryptonite New York die bij Campz beschikbaar zijn. De pagina zelf geeft een goed overzicht van de opties, zodat je een eerste keuze kunt maken. Door verder te klikken naar de gewenste producten, zorg je ervoor dat de specificaties duidelijk worden. In het assortiment kun je daarom ook goed onderzoeken welke specificaties het merk heeft en welke het beste bij je passen. Campz zorgt er hiermee voor dat je alles goed voor jezelf op een rij kunt zetten en de keuze kunt maken die bij jouw voertuig past. De bescherming is dan binnen een korte tijd geregeld.

Ontdek Kryptonite New York: Bescherming voor ieder voertuig

De Kryptonite New York is een stevig cijferslot, welke geschikt is voor een groot aantal voertuigen. In eerste instantie kun je deze aan jouw fiets vastzetten. Ook voor een scooter is het een geschikte oplossing. Door het cijferslot te gebruiken, kunnen onbevoegden er niet zomaar met jouw voertuig vandoor gaan. Het is hierbij wel belangrijk dat je let op het cijferslot. Je kunt namelijk voor een grotere en kleinere variant kiezen. Het is afhankelijk van jouw wensen welke optie het beste bij je past. Zo voorkom je dat je jouw slot niet voor de gewenste doeleinden kunt gebruiken.

Er zijn echter nog meer specificaties die de Kryptonite New York onderscheidt van de andere sloten op de markt. Denk aan de materialen waarvan de sloten gemaakt zijn. Ieder materiaal brengt weer een andere bescherming met zich mee. Zo is het volledige object gemaakt van staal, welke niet zomaar kan slijten. Het cijferslot is voorzien van een extra bescherming, waardoor je deze niet zomaar kunt resetten. Door goed naar de materialen te kijken, weet je zeker dat je hoogwaardige kwaliteit in handen hebt.

Extra mogelijkheden om aan te schaffen

De Kryptonite New York is een cijferslot dat jou te allen tijde kan helpen aan een extra beveiliging voor jouw fiets of ander voertuig. Je moet echter ook kijken wat er nog meer mogelijk is om van alle gemakken voorzien te zijn. Bij Campz zijn er daarom nog meer onderdelen te verkrijgen. Denk aan een beschermingshoes voor jouw voertuig, zodat je deze buiten kunt laten staan. Ook verlichting is aan te schaffen, zodat je zelf ook veilig de weg op kan. Door ook hier goed naar te blijven kijken, zorg je ervoor dat iedere rit weer goed verloopt en je jouw voertuig daarna eenvoudig kunt stallen.

Ontdek het merk bij Campz

Zelf profiteren van de ijzersterke materialen van de Kryptonite New York? Zorg er dan voor dat je alles goed bekijkt en een bestelling kunt plaatsen. Je kunt de bestelling bij Campz binnen enkele minuten geplaatst hebben en hebt de keuze uit meerdere betaalmethoden. Campz zorgt er dan voor dat jij de bestelling snel en kosteloos aan huis ontvangt. Zo heb je de bescherming snel in handen en kun je jouw voertuig met een gerust hart achterlaten op de gewenste plek.