CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Knog Blinder

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Knog Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart
Knog Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart zwart
Knog
Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart
€ 49,99

Knog Blinder

Verlichting is in een groot aantal situaties van belang. Je moet immers altijd zichtbaar zijn als je buiten rondloopt. De verlichting moet daarbij te allen tijde bij de situatie passen. Er zijn daarom meerdere merken die zich hebben gespecialiseerd in verlichting die multifunctioneel inzetbaar is. Knog Blinder is hier een goed voorbeeld van. Het merk zorgt ervoor dat je zowel aan de voor- als achterkant goed zichtbaar bent en jouw eigen veiligheid kan waarborgen. Campz heeft de Knog Blinder meegenomen in het aanbod, waardoor jij de aankoop kunt doen en van de kwaliteit kunt genieten. Maar wat is er allemaal mogelijk?

Welke producten vind je hier?

Deze pagina laat jou alle verlichting van Knog Blinder zien. In een oogopslag weet je welke producten er door het merk ontwikkeld zijn en waar jij een keuze uit kunt maken. Daarnaast kun je alle specificaties per product terugvinden. De specificaties zijn belangrijk voor het maken van een keuze. Door de producten goed naast elkaar te plaatsen en een goede vergelijking te maken, zorg je ervoor dat jij de beste verlichting van Knog Blinder aanschaft. Campz helpt jou dus aan het verkrijgen van meer veiligheid onderweg en het maken van een goede keuze.

Ontdek Knog Blinder: Een oplossing voor iedere outfit

Knog Blinder is verlichting dat zowel voor als achter op een voertuig geplaatst kan worden. Het merk heeft daarom ook meerdere varianten van de verlichting ontwikkeld. Alle producten zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit materialen, waardoor je een lange levensduur terugkrijgt met jouw aankoop. Daarbij zijn de producten ook volledig waterdicht, zodat je ze op de voertuigen kunt laten zitten als deze buiten staan. De verlichting blijft te allen tijde werken tijdens een regenbui. Deze specificaties moet je daarom ook goed voor ogen houden als je een nieuwe verlichtingsvariant aanschaft voor jouw voertuig.

Bij de Knog Blinder kun je ook een combinatie maken tussen de soorten verlichting. Waar veel mensen voornamelijk voor een koplamp gaan, omdat deze ook voldoende zicht geeft op de weg, is de verlichting aan de achterkant voornamelijk belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Alle verlichtingsvarianten zijn eenvoudig te monteren op het voertuig. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Door goed te letten op de specificaties die jij nodig hebt, zorg je ervoor dat je te allen tijde zichtbaar bent en de gewenste veiligheid hebt.

Extra manieren van veiligheid

De verlichting van Knog Blinder is het belangrijkste voor de veiligheid op de weg. Echter kun je er altijd nog meer veiligheidsmaatregelen aan toevoegen. Denk hierbij aan het aantrekken van een veiligheidsvest, waarmee je nog beter zichtbaar bent. Ook kun je kiezen voor reflectoren. Zodra een auto hier met de lichten op schijnt, is de zichtbaarheid namelijk ook vergroot. Ook andere producten voor veiligheid vind je daarom terug bij Campz en door een compleet pakket aan te schaffen, zorg je ervoor dat je alles in huis hebt om weer goed de weg op te kunnen. Jouw volgende tocht kan weer goed uitgevoerd worden en je hoeft niet bang te zijn dat iemand jou over het hoofd ziet.

Ontdek het merk bij Campz

Als je zelf wilt genieten van de kwaliteiten van Knog Blinder kun je direct bekijken welke varianten er mogelijk zijn en wat het beste bij je past. Na het maken van een vergelijking kun je de bestelling direct plaatsen. Met verschillende betaalmethoden is er voldoende gemak tijdens het plaatsen van deze bestelling. Campz zorgt er dan voor dat alles zo snel mogelijk bij jou geleverd wordt en jij kunt beginnen met het monteren van de verlichting. Jouw voertuig is weer voorzien van de goede verlichting en jij profiteert van de veiligheid.