CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Knog

6 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • rood
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Knog PWR Sound Spreker, zwart
Knog PWR Sound Spreker, zwart zwart
Knog
PWR Sound Spreker, zwart
Adviesprijs € 74,99 € 36,99
- 50 %
Knog Plus LED Achterlicht, rood
Knog Plus LED Achterlicht, rood rood
Knog
Plus LED Achterlicht, rood
€ 19,99
Knog Cobber Lil Achterlicht, rood/zwart
Knog Cobber Lil Achterlicht, rood/zwart rood/zwart
Knog
Cobber Lil Achterlicht, rood/zwart
€ 49,99
Knog Cobber Mid Achterlicht, rood/zwart
Knog Cobber Mid Achterlicht, rood/zwart rood/zwart
Knog
Cobber Mid Achterlicht, rood/zwart
€ 69,99
Knog Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart
Knog Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart zwart
Knog
Blinder MOB Achterlicht rode LED, zwart
€ 49,99
Knog Plug LED Rear Light, grijs
Knog Plug LED Rear Light, grijs grijs
Knog
Plug LED Rear Light, grijs
€ 24,99

Topkwaliteit van Knog bij CAMPZ!

Het Australische merk Knog heeft snel naam gemaakt dankzij de kleurrijke fietsaccessoires. Lampen, fietscomputers en zelfs spaakmagneten maken deel uit van deze unieke collectie. De producten vallen vooral op door het kleurgebruik en door de eigenzinnige vormgeving. Hierdoor herkent u de collectie al van verre. Iedereen die deze bijzondere fietsaccessoires graag zelf op de fiets wil hebben, kan terecht bij CAMPZ. In onze webshop vindt u alvast een mooie selectie van de beste producten. Knog helmlampen bij CAMPZ

Knog zorgt voor vernieuwing in de fietssport

Knog werd in 2003 opgericht door de Australiërs Hugo Davidson en Malcolm McKechnie. Hun passie voor de fietssport en de grote experimenteerdrang zorgt ervoor dat er steeds weer vernieuwende producten aan de collectie worden toegevoegd. Bij CAMPZ vindt u onder andere handige helmlampen. Deze zijn ideaal als u met een crossfiets door de bossen racet. En wilt u graag weten of u een optimale snelheid behaalt? Met de handige fietscomputers ziet u altijd direct of uw prestaties aan uw verwachtingen voldoen. Hoewel u dit type fietsaccessoires bij veel grote merken tegenkomt, zijn de producten van de Australiërs toch uniek door het trendy design en de jeugdige uitstraling.

De Knog collectie van milieuvriendelijke materialen

Het team van Knog bestaat uit echte fietsliefhebbers. Niet alleen de stad, maar ook de vrije natuur is voor hun bekend terrein. Tijdens het productieproces wordt er daarom alles aan gedaan om het milieu zoveel mogelijk te sparen. De ontwerpers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen die nog beter zijn voor mens en natuur. Want hoewel u wilt profiteren van hoogwaardige fietsaccessoires, is het natuurlijk niet de bedoeling dat het milieu daaronder lijdt. Bij de keuze van het materiaalsoort speelt naast duurzaamheid ook de kwaliteit een grote rol. De robuuste materialen kunnen wel tegen een stootje zodat u er lang van kunt genieten als u de lampen of fietscomputers eenmaal op de fiets heeft zitten. De kunst is om de perfecte balans te vinden tussen kwaliteit en duurzaamheid. De designers van dit Australische merk streven ernaar om die perfecte balans in de toekomst te bereiken. Knog is een van de nieuwere merken die er in de fietswereld te vinden zijn. Maar bij CAMPZ vindt u nog veel meer topmerken, zoals:

Knog fietscomputers bij CAMPZ

Uw Knog fietsaccessoires bestelt u bij CAMPZ

De producten van Knog zijn kleurrijk en trendy. De designers zijn geïnspireerd door wereldwijde subculturen waardoor het merk een jong en stoer imago heeft. Maar dankzij de hoge kwaliteit en de aandacht voor duurzaamheid vinden de unieke ontwerpen langzamerhand hun weg naar een steeds breder publiek. En in de webshop van CAMPZ bestelt u de lampen, fietscomputers en andere fietsaccessoires gewoon online. Heeft u uw favoriete product gevonden dan hoeft u hier nooit lang op te wachten. Want bij CAMPZ krijgt u de fietsaccessoires al binnen een paar dagen thuisbezorgd.