CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Kasper & Richter

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Kasper & Richter Pocket Fluid Kompas
Kasper & Richter Pocket Fluid Kompas
Kasper & Richter
Pocket Fluid Kompas
Adviesprijs € 7,99 € 4,99

K & R Kompas, Stappenteller - Kasper & Richter Online Shop

Het traditionele familiebedrijf Kasper & Richter is een internationaal gerenommeerde fabrikant van kwalitatief hoogwaardige mechanische precisie-instrumenten. Opgericht in 1920, begon het bedrijf met de productie van technische instrumenten voor de industrie, bijvoorbeeld voor het meten van dioptrie of verfdiktes. Kaspar & Richter combineerden innovatieve technieken en nauwkeurige productiemethoden met hoge kwaliteitsnormen. Later heeft K&R ook precisie-instrumenten voor particuliere klanten aan haar assortiment toegevoegd. In dit gebied worden vooral stappentellers, kaartmessen en verrekijkers gewaardeerd. Of het nu op het land of op zee, voor trektochten of voor zeilers, de precisie-instrumenten van Kasper & Richter zijn een integraal onderdeel geworden van vele gebieden van de moderne vrijetijdsbesteding. Kaspar & Richter is sinds 1966 gevestigd in Uttenreuth, Frankenland. Het doel van de fabrikant van precisiemechanica's is om creatieve engineering te combineren met jarenlange ervaring en klantvriendelijke service. Kasper & Richter Online Shop

De producten van K&R

K&R beweert uitrustingen te leveren voor industrieel en privégebruik die voor honderd procent betrouwbaar zijn. Veel producten uit het K&R-assortiment garanderen immers veiligheid en oriëntatie bij het meten van afstanden of het bepalen van windrichtingen. Het succes van Kaspar & Richter is gebaseerd op jarenlange ervaring, maar ook op innovatieve oplossingen voor hoge eisen aan prestaties en precisie. Variatie is een ander handelsmerk van het Kasper & Richter aanbod. Een breed scala aan hoogwaardige technische precisie-instrumenten voor oriëntatie, meting en telling wordt aangeboden voor verschillende toepassingsgebieden. Kaspar & Richter is een toonaangevende fabrikant van hoogtemeters en kompassen aanbevolen door berggidsen en geologen. Voor sporten, of het nu gaat om vrijetijds- of wedstrijdsporten, biedt Kaspar & Richter impulshorloges, stopwatches en stappentellers aan. De verrekijker en kaartkompas voldoen aan professionele eisen. Daarnaast produceert en verkoopt K&R veiligheidsbrillen, linnentesters, loepen, UV-testers, fietscomputers, sleutelhangers, hoogtemeters en windmeters, reispluggen, thermometers en kaartmessen. Deze rijkdom aan producten laat zien hoe breed de fabrikant van precisiemechanica zich positioneert in de hoogwaardige vrijetijds- en sportuitrustingssector. Wie op weg gaat om te zeilen, te wandelen of te hiken, kan nauwelijks zonder de precisie-instrumenten van Kaspar & Richter.

Kasper & Richter kompas

Kasper & Richter is een internationale leider in de productie van precisie kompassen. Het assortiment omvat alles van lichte toerkompassen tot zware precisie-instrumenten. De geraffineerde kompassen zijn gemaakt van metaal en zijn voorzien van een beschermende boog, lagerlijn en raam. De kompassen zijn uitgerust met een drijvende 360-graden kompasroos in een thermo-elastisch vloeistofkapsel en een roterende ring met 360-graden schaalverdeling voor een nauwkeurige bepaling van de kompasrichting die voldoet aan wetenschappelijke eisen. Sommige apparaten hebben een geïntegreerde inclinometer.