CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Injinji

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Injinji teensokken

Wellicht heb je nog niet eerder van Injinji teensokken gehoord. Toch bieden dergelijk sokken veel voordelen, doordat iedere teen afzonderlijk wordt beschermd. Voor diverse outdoor activiteiten kan het daarom zeker handig zijn om dergelijke sokken aan te schaffen. Direct huidcontact tussen de tenen wordt vermeden, wat ervoor zorgt dat de kans op blaren, verspreiding van teenschimmel or irritaties tussen de tenen aanzienlijk wordt verkleind. Bovendien worden de tenen goed gescheiden van elkaar, waardoor je gewicht tijdens uiteenlopende activiteiten verdeeld wordt over de gehele voet. Dit is gunstig voor de motoriek en ligging van de voet. Ook het vochtbeheer kent een gunstigere werking, doordat de sok het vocht beter afvoert dan gebruikelijke sokken. Je zult hierdoor minder last hebben van onaangename zweetvoeten of klachten die daarvan het gevolg zijn.

Injinji teensokken

Outdoor activiteiten als wandelen

Bij CAMPZ denken we graag met je mee als het aankomt op het optimaliseren van sportbelevingen. Veel outdoor enthousiastelingen trekken erop uit voor lange wandelingen door onherbergzaam gebieden. Deze speciale Injinji teensokken maken het extra comfortabel tijdens wandelen op langere afstanden en de sokken zijn geschikt voor hardlopen, doordat er extra verstevigde delen in de sok zitten. Bovendien zijn de teensokken naadloos, waardoor er geen onaangename frictie plaatsvindt. Het vocht dat door transpiratie tussen de tenen ontstaat, wordt direct in de stof opgenomen. Dit verkleint de kans op blaren en schimmelinfecties. Voldoende reden om deze bijzondere sokken een serieuze kans te geven en te bemerken wat de voordelen zijn als je deze boven reguliere sokken gebruikt tijdens outdoor activiteiten.

Tenensok voor wildere wandelen

De tenensok is bij uitstek geschikt voor wildere wandelingen door woeste landschappen. De Injinji sok is dusdanig ontworpen om de wrijving tussen tenen zoveel mogelijk te minimaliseren. De tenen kunnen zich op een meer natuurlijke wijze verspreiden, waardoor je hele voet gebruikt wordt op ongelijke paden. Er zijn modellen met een hogere schacht, die beschermen tegen vuil of opvliegende steentjes, maar ook juist modellen met een langere schacht zodat het net lijkt alsof je helemaal geen sokken aan hebt. Alsnog zijn je voeten optimaal beschermd en blijven je voeten sterk en schoon. Deze Injinjin sokken zorgen ervoor dat je voet in de juiste positie blijft staan en er geen tenenreconstructie nodig is mettertijd. Je profiteert van optimale bewegingsvrijheid als je kiest voor deze bijzondere teensokken.

Speciaal anatomisch ontwerp

Door het speciaal ontworpen design van de Injinji teensokken bemerk je al snel de voordelen bij sport- en vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht. Je neemt als vanzelf een meer natuurlijke houding aan en ervaart hierdoor meer comfort en stabiliteit. De voet en tenen zijn effectief beschermd tegen blaarvorming, doordat ze functioneel zijn verpakt in zweet absorberend materiaal. Voldoende pluspunten dus om zeker in deze onconventionele sokken te investeren als je wilt deelnemen aan outdoor activiteiten. Bekijk onze uitgebreide collectie en kies een model uit dat goed aansluit bij al je bezigheden in de binnen- en buitenlucht. Je voeten zullen er ongetwijfeld dankbaar voor zijn.