CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Colofon

internetstores GmbH
Friedrichstraße 6
D - 70174 Stuttgart

Telefon: +31 203 232 588 (lokaal tarief)
E-Mail: service[at]campz.nl
Web: www.internetstores.de

Kantongerecht Stuttgart
Handelsregisternr: HRB 741359
BTW-nr: NL823623415B01

Raad van bestuur: Torsten Waack van Wasen, Thomas Funke


Locaties:

 • Friedrichstraße 6
  70174 Stuttgart, Germany
 • Humboldt Höfe
  Oranienburger Str. 66
  10117 Berlin, Germany
 • Fritz-Müller-Straße 106-108
  73730 Esslingen, Germany
 • Uddvägen 7
  13154 Nacka, Sweden
 • 135 Rue Marcel Mérieux
  69970 Chaponnay, France
 • Dolphin France SAS
  35 rue Ponchardier
  42015 Saint Etienne, France

Aansprakelijkheid voor eigen inhoud
Wij zijn voor de eigen inhoud, die wij ter beschikking stellen , volgens de algemene wetten verantwoordelijk. Een garantie of verantwoording voor de volledigheid, redactionele en technische fouten, weglatingen enz. alsook voor de juistheid van de informatie op de website, nemen wij niet op ons.

Aansprakelijkheid voor de inhoud van internetsites van derden
Verwijzingen via links naar inhoud van internetsites van derden dienen enkel voor informatieve doeleinden. De verantwoordelijkheid voor deze vreemde inhoud ligt alleen bij de aanbieder die deze inhoud op de gekoppelde website bevat. De internetsites van derden werden eerst gecontroleerd alvorens naar de desbetreffende links te verwijzen. We nemen geen verantwoordelijkheid voor de volledigheid en juistheid van de informatie, die achter een verwijzing of link ligt; de inhoud van deze internetsites kan altijd zonder dat wij ervan afweten veranderd worden. Van zodra een rechtsschennis bekend is op pagina's die wij op onze website naar verwijzen, wordt deze link onmiddelijk verwijderd.

Wijzigingen van de ter beschikking gestelde informatie
Wij behouden het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de ter beschikking gestelde informatie te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen.

Auteursrecht
Het ontwerp van de website alsook de inhoud daarvan zijn door de auteurswet beschermd. Dit geldt in het bijzonder voor teksten, afbeeldingen, grafieken, geluids-, video-, of animatiebestanden en hun volgorde op de aparte internetpagina's. Het kopieëren en de evaluatie van persberichten zijn toegestaan mits met bronvermelding. Bovendien is de publicatie (ook op internet), verwerking of commercieel gebruik van alle inhoud (of delen daarvan) enkel toegelaten met voorafgaande schriftelijke toestemming van ons.

Klantenservice
Customer-Care e-mailadres: service[at]campz.nl
Customer-Care telefoonnummer: +31 203 232 588 (lokaal tarief)
Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur

Gelieve uw vragen over afhandelingen, retouren, garantie etc. via onze klantenservice-module te stellen.


De Europese Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting (ODR) aan, wat je hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumenten arbitragecommissie en zijn daartoe ook niet verplicht.