Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Icebreaker Shop
Icebreaker benut de klimaat regulerende werking van merino-wol. Deze natuurlijk high performance vezel is in meerdere lagen verwerkt en uitermate geschikt voor buiten-activiteiten. De makkelijk te onderhouden kleding biedt de drager tijdens het sporten, tijdens outdoor activiteiten of tijdens de vrije tijd het comfort van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Het beschut tegen kou, houdt koel bij warmere temperaturen en is reukvrij. De bedrijfsfilosofie van Icebreaker neemt duurzaamheid en de nauwe verbinding met de natuur als uitgangspunten. Vandaag de dag is de Nieuw-Zeelandse producent van functionele stoffen marktleider op het gebied van Merinokleding.
Icebreaker is een pionier wanneer het op merino stof aankomt. Het was het eerste merk dat in 1994 het potentieel van deze natuurlijk stof inzag. Niet alleen overtreft de stof de prestaties van synthetische en kunststoffen, maar de stof is ook een duurzame keuze voor de planeet.

"Dankzij de verbinding met de natuur en de goede connectie met de partners, steekt Idebreaker met kop en schouders boven de concurrentie uit en staat voor een authentiek en oorspronkelijk merino-merk."

Niet alleen ontdekte het bedrijf als eerste het potentieel van merino, maar sloot ook langdurige verdragen met met de schapenhouders af die op wederzijds vertrouwen en gedeelde zorg voor het welzijn van de dieren en het milieu gebaseerd waren.
Icebreaker bestseller

Advies

Icebreaker

332 Producten
Sorteren