CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Holmenkol

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Holmenkol, ’s werelds oudste bedrijf in sportcoatings

Holmenkol is een Duits bedrijf gespecialiseerd in coatings voor sportartikelen en bekend als oudste merk ski-wax ter wereld. Sinds 1922 is het bedrijf actief op de markt van sportcoatings. De onderneming levert ook producten voor de behandeling van textiel. Daarnaast heeft het bedrijf ook een productenlijn voor de wielersport, schoonmaakmiddelen, smeermiddelen, sprays voor fietsvering en beschermende coatings.

Borstel van Holmenkol

Duurzaamheid voorop

Bij Holmenkol staat duurzaamheid voorop. Alle producten van de Natural range dragen het eco-label. Ze zijn biologisch afbreekbaar, wat inhoudt dat meer dan zestig procent van de ingrediënten na 28 dagen afgebroken zijn. Het duurzame aspect komt ook in de verpakkingen naar voren. Holmenkol maakt steeds vaker gebruik van gerecyclede materialen. Tegen het einde van dit jaar zal meer dan zestig procent van de verpakkingen gemaakt zijn van gerecyclede materialen. Het bedrijf maakt gebruik van groene elektriciteit en beschikt over zonnepanelen. Op jaarbasis heeft Holmenkol het elektriciteitsverbruik met 70.000 kWh, de uitstoot van CO2 met 16,8 ton en het waterverbruik met 375 kubieke meter gereduceerd.

Maak je ski’s klaar voor de piste

Holmenkol heeft een uitgebreide serie producten voor de wintersporter. Het bedrijf levert niet alleen verschillende soorten wax, maar ook de gereedschappen die nodig zijn om de ski’s te onderhouden. Zoals wax-strijkers, borstels om de wax uit te borstelen, kantenslijpers, ski-spanners enzovoorts. Kortom, alles wat je nodig hebt om je ski’s pisteklaar te maken.

Maak je textiel water en vuil afstotend

Ook voor al je outdoor kleding vind je bij Holmenkol de producten die je zoekt. Je ski-jack wil je niet met gewoon wasmiddel wassen. Holmenkol heeft speciale wasmiddelen die geschikt zijn voor Gore Tex, synthetische vullingen en elastische stoffen zoals fleece. Daarnaast levert het bedrijf speciale impregneringsprays voor sportieve en functionele kleding en schoenen. Ook deze sprays zijn geschikt voor materialen als Gore Tex en Softshell. De kleding blijft ademend terwijl de spray ervoor zorgt dat het textiel een water- en vuilafstotende laag krijgen. Je kunt deze sprays ook gebruiken voor bijvoorbeeld rugzakken en tenten. Ook voor schoenen zijn speciale sprays en waxen te verkrijgen die zorgen voor soepel leer met een water- en vuilafstotende laag.

Beschikbaar van Holmenkol:

  • -wasmiddel voor outdoorkleding
  • -impregneermiddel voor textiel en leder
  • -lederwax
  • -producten voor fietsonderhoud (kettingsmeer, kettingwax, schoonmaakmiddel, veringspray
  • -skiwax
  • -gereedschap en benodigdheden voor ski-onderhoud (borstels, skispanners, wax-accessoires, kantenslijpers)