CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Tot wel 70% korting1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Hi-Tec

3 Artikel
Filter
Terugzetten

Geslacht

Schoenmaat

  • 36

Kleur

  • grijs
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 3
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Laarzen Dames, grijs
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Laarzen Dames, grijs grijs
Hi-Tec
Equilibrio St Bijou 200 I WP Laarzen Dames, grijs
Adviesprijs € 99,99 € 51,99
  • Varianten: EU 36
- 48 %
Hi-Tec Ritzy 200 WP Schoenen Dames, zwart
Hi-Tec Ritzy 200 WP Schoenen Dames, zwart zwart
Hi-Tec
Ritzy 200 WP Schoenen Dames, zwart
Adviesprijs € 109,99 € 56,99
  • Varianten: EU 36
- 48 %
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Laarzen Dames, zwart
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Laarzen Dames, zwart zwart
Hi-Tec
Equilibrio St Bijou 200 I WP Laarzen Dames, zwart
Adviesprijs € 99,99 € 51,99
  • Varianten: EU 36
- 48 %

Hi-Tec Sports en outdoorkleding

Hi-tec Sports werd in 1974 geboren in het Engelse kustplaatsje Shoeburyness. Je moet maar durven om in een stadje met zo'n naam juist een schoenenmerk op te zetten. Het begon allemaal met ras-ondernemer, de Nederlandse Frank van Wezel en zijn eerste model, de 'Squash'. De squash sport was toen sterk in opkomst en de speciaal daarvoor ontworpen schoen werd direct een doorslaand commercieel succes. Na eerst de UK en de Gemenebest landen te hebben veroverd volgde de rest van de wereld. Het succes verliep zo snel dat Hi-tec besloot om naar de beurs te gaan en zo de benodigde gelden op te halen om die snelle groei te financieren. Het resulteerde in een reeks labels zoals 'Outdoor', 'Golf', 'Court', 'Sport', de 'Urban' collectie en 'Magnum' (speciaal voor uniformdragers: brandweerlieden, verplegers, politieagenten... Ook allemaal voorzien van het zo vertrouwde harpoen-logo. Hi-tec sport en outdoorkleding bij CAMPZwandelschoen, optimaal comfort en daar zorgen wij dus voor... mét Campz."

CAMPZ biedt u een uitgebreide collectie Hi-tec modellen:

  • wandelschoenen en wandelsandalen: ieder model in dit segment staat garant voor veiligheid en comfort. Vooral tochten over een wat 'uitdagender' ondergrond kunnen leiden tot vervelende blessures. Wandelschoenen van Hi-tec beperken die risico's, bieden comfort en ondersteuning met innovatieve features zoals waterproofing en V-Lite Design.
  • hikingschoenen: de eigenschappen van de wandelschoenen worden verder uitgebreid met de exclusieve 4:SYS dynamic-motion-control technologie die de druk op voeten en enkels wegneemt. Gladheid of sneeuw? Daarvoor zijn er speciale modellen voorzien van hi-tech isolatie die voeten aangenaam warm houden terwijl het Dri-Tec waterproof membraan ze ook nog droog houdt.

Hi-tec en ion-mask

Deze droge, onzichtbare laag, het flinterdunne ion-mask, heeft spectaculaire eigenschappen en is op moleculair niveau verbonden met het hele schoenoppervlak. Hij beschermt een schoenenleven lang tegen vuil en heeft een ademend vermogen. Daarbij is deze technologie milieuvriendelijk. Schoonmaken van alle modellen doet u het best met een vochtige borstel of doek. Gebruik in ieder geval GEEN alcoholhoudende producten. Deze kunnen de werking van het ion-mask teniet doen!