CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Wij koelen de prijzen af – tot 60% korting!
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!
Unfortunately the desired product is currently sold out

Tiger Mid Goggles, zwart

ID: 497049

- 26 %
RRP € 22,99
€ 16,99
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
    • zwart
    • transparant/blauw

Unfortunately the desired product is currently sold out

30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €696
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Head Tiger Mid Goggles, zwart (black - smoke)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Tiger Mid Performance is de zwembril voor training en competitie. Het extreem hydrodynamische ontwerp van de zwembril zorgt voor weinig weerstand in het water. Dankzij het gepatenteerde RAS-verstelsysteem is een snelle en perfecte aanpassing van de hoofdband aan de grootte van het hoofd mogelijk. De verstelbare gespen zijn direct aan de sluitlippen bevestigd en zorgen voor een optimale krachtoverbrenging en een betere pasvorm. Door met twee vingers (boven en onder) op de sluiting te drukken, schuift de band in de juiste positie. De band wordt aangetrokken door aan de uiteinden van de band te trekken.

Middelgroot
Ideaal voor vrouwen, tieners en volwassenen met hoofden tot een hoofdomtrek van ca. 56 cm of gebruikers met relatief korte oogafstanden of niet te ver naar buiten uitstekende oogkassen.

HEAD LIQUID SILICONE-technologie - hoger draagcomfort
Dankzij deze gepatenteerde technologie wordt de afdichtingslip direct op de PC-objectieven gespoten en de siliconenrand zit min of meer randloos op de objectieven. De bril absorbeert de vorm van het hoofd en de oogkas optimaal. Dit betekent dat de bril niet zo stevig vastgebonden hoeft te zijn. Dit is uiterst aangenaam, vooral voor langere zwemsessies.

HEAD COLOURED LENSES - meer kleurstelling
Getinte brilsteun.
BLAUW - vermindert waterreflecties en optimaliseert de zichtbaarheid in het water.
SMOKE - kleurt het licht en veroorzaakt slechts geringe kleurveranderingen.
CLEAR - beschermt het oog en laat de bestaande lichtomstandigheden toe.

HEAD CONICAL LENSES - perfect perspectief
Het exclusieve ontwerp van de gebogen conische PC-objectieven is aangepast aan de natuurlijke kijkhoek van de ogen. Het optimaliseert zo het visuele gedrag in het water, omdat de vervormingen die onder water ontstaan, tot een maximum worden beperkt. Dit maakt het gezichtsveld ook veel breder en groter. Dit verhoogde visuele comfort is vooral merkbaar in open water.

HEAD RAPID ADJUST SYSTEEM - eenvoudig aan te passen aan de wensen van de klant
Het gepatenteerde verstelsysteem is altijd eenvoudig en snel in te stellen, zelfs in water en met koude vingers. De gespen worden direct op de afdichtingslip bevestigd. Zo kunnen de glazen zeer individueel en vooral aangenaam worden aangepast. Door de gesp tegen elkaar te drukken, schuift de te krappe riem snel en perfect in de gewenste positie. Door aan de uiteinden van het bandje te trekken, kan de bril beter worden afgesteld.

HEAD ANTIFOG SYSTEEM - nooit in de mist
De anticondensafwerking aan de binnenkant van de PC-objectieven zorgt voor een perfect zicht. Veeg, indien mogelijk, de binnenkant van de bril niet af met uw vingers. Spoel glazen na gebruik altijd af met helder water, bijv. onder de douche. Let op! Bij extreme temperatuurverschillen, bijvoorbeeld bij koud water, kan het ANTIFOG systeem in contact komen met een "warme" bril, omdat deze aan de rand van het water in de zon of in de sporttas in de auto is geplaatst, kan het gebeuren dat het ANTIFOG systeem zijn grenzen bereikt. AANBEVELING: Plaats de bril kortstondig in koud water, laat hem afkoelen en zet hem pas daarna op.

HEAD UV STOP-SYSTEEM - perfecte bescherming
UV-bescherming beschermt de ogen tegen schadelijke UV-stralen. Dit is vooral belangrijk in de zomer bij het zwemmen in de open lucht of in open water. Als het zonlicht te sterk is, gebruik dan een spiegelglas voor optimale bescherming.

HEAD BOX SYSTEEM - beschermde opslag - beveiligde opslag
De plastic doos die bij de bril wordt geleverd, beschermt de lenzen tegen krassen tijdens het transport. AANBEVELING: Spoel uw glazen na gebruik af met helder water (bijv. onder de douche) en berg ze vervolgens direct op in de doos.

HEAD COOL EARTH - samen voor het regenwoud
Bescherming van het regenwoud en ondersteuning van de dorpsgemeenschappen met de COOL EARTH Charity. HEAD helpt lokale gemeenschappen om de boompopulatie en daarmee de natuurlijke habitat van bedreigde diersoorten in stand te houden. De samenwerking van de HEAD met Cool Earth draagt daarom ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

De HEAD is officieel partner van de ÖTILLÖ SWIMRUN WORLDSERIES en heeft de ontwikkeling van de SWIMRUN sport zeer positief beïnvloed door innovaties, vooral op het gebied van neopreen pakken. De HEAD is wereldmarktleider in SWIMRUN pakken.

Details

  • Prestatiezwembril voor training en competitie
  • innovatieve zwembril met 180 ° gezichtsveld

Uitrusting

Doel
Triatlon, Zwemmen, Swimrun
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Zwembril
Toepassingsgebied:
Training
Toepassingsgebied:
Wedstrijden
gebruik:
Openlucht-/Binnenbad
Glas-schijftype:
Getint
Glas-schijftype:
UV-bescherming
Glas-schijftype:
anti-mist
Model:
Normaal
Glazen
Kleuring:
Grijs
Materiaal:
Polycarbonaat
Antifog laag:
enkel
Functies
Eigenschappen:
UV-bescherming
Materiaal
Dichting:
Silicone
Hoofdband:
Silicone
Type
Hoofdband model:
Eenvoudig
Technische details
Verstelsysteem:
Snelle aanpassing
Modeljaar
2021
Artikelnummer
497049

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Head Tiger Mid Goggles, zwart zwart
Nena
Kwaliteit computergebruik produceert prijs
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb meerdere duikbril in handen en dit is in termen van kwaliteit tot nu toe onovertroffen. Zelfs in het wild, zoals de zee en het meer, de zichtbaarheid is niet beperkt en is op de zeer zeldzaam. Good buy!
06.10.2016