CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Triathlon schoenen

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Triathlon schoenen - Nu voordelig bij CAMPZ online kopen

Goede schoenen zijn het allerbelangrijkste wanneer u gaat lopen. Het verkleint de kans op vervelende blessures. Omdat bij een triathlon elke secconde telt is het ook belangrijk dat uw triathlon schoenen zijn voorzien van snelsluiters of elastische veters. Daarnaast kan het materiaal waarvan triatlon schoenen gemaakt zijn verschil maken. triathlon hardloopschoenen kopen

Triathlon loopschoenen voor iedere voet

Een triathlon vraagt veel van uw lichaam. Goed materiaal helpt u om gezond over de finish te komen, zo ook goede triathlon loopschoenen. Iedere voet is anders en iedereen loopt anders. Welke schoen en welke hardloopsokken past bij uw voeten? Dit is afhankelijk van de manier waarop u uw voet afwikkelt.

  • Heeft u een een neutrale gang dan heeft u geen extra stevigheid in de triathlon loopschoenen nodig. Een goede demping is dan het enige belangrijke. Normale triatlon schoenen zijn dan goed voor u.
  • Knikken uw enkels tijdens het lopen een beetje naar binnen, dan heeft u triatlon schoenen met meer steun nodig. Naast een goede demping hebben deze schoenen extra versteviging aan de binnenkant van de schoen, zodat uw enkels niet naar binnen kantelen en vervelende blessures voorkomen worden.
  • Wanneer uw enkels flink naar binnen kantelen dan heeft u triathlon schoenen nodig met nog meer versteviging. De zool van deze schoenen zijn aan de binnenkant nog steviger en bieden dus meer stabiliteit.
  • Bent u een goed getrainde triatlon deelnemer, dan kunt u kiezen voor triathlon schoenen die gemaakt zijn van lichtgewicht materialen. Deze schoenen zorgen voor minder demping. U dient dus goed getraind te zijn.

Alles voor uw thriathlon deelname

Naast een ruim assortiment triathlon loopschoenen heeft campz.nl ook andere producten die u nodig heeft tijdens uw deelname aan een triatlon. Denkt u aan hardloopkleding, hardloopaccessoires en zwembrillen. Alles voor een succesvolle thriathlon!