CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Uitrusting voor winteravonturen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Compressie shirts

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Compressieshirts dames en heren online shop

Als je je prestaties wilt optimaliseren en het beste uit je trainingen wilt halen, dan is het aanschaffen van goede sportkleding natuurlijk van groot belang. Mocht je nou net dat beetje extra van je kleding vragen, dan is het een goed idee om eens te kijken bij compressiekleding, zoals compressieshirts. Door het dragen van een compressieshirt wordt er op bepaalde plekken extra druk uitgeoefend, wat zorgt voor een beter presterend vermogen en een sneller herstel na het sporten. Ben je op zoek naar een nieuw compressieshirt? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we veel modellen om uit te kiezen, voor zowel dames als heren. Compressieshirts heren online

Wat zijn de voordelen van een compressieshirt?

Het dragen van een compressieshirt heeft, in tegenstelling tot een normaal sportshirt, een aantal voordelen, zoals:

  • - Een betere doorbloeding
  • - Minder risico op het verzuren van spieren
  • - Een beter spierherstel
  • - Minder snel blessures
  • - Optimale prestaties
Mochten deze voordelen je als muziek in de oren klinken, dan raden we je zeker aan ons assortiment van compressieshirts eens te bekijken. We hebben modellen voor zowel dames als heren, in verschillende kleuren en uitvoeringen. En als je op zoek bent naar een complete compressie outfit, dan kun je hier ook online terecht bij campz.nl. We hebben zowel 3/4 broeken als korte broeken , die je kunnen helpen bij het voorkomen van bijvoorbeeld hamstring problemen.

Marktleiders

Ben je op zoek naar de beste compressie broek of shirt? Bij ons kun je online compressiekleding kopen van bekende merken als X-Bionic, Nike, Craft, Nike en asics.

Dames en heren collectie 2018

In de dames en heren collectie van 2018 kun je verschillende mooie nieuwe compressieshirts met de beste eigenschappen vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens het stijlvolle Alphaskin hardloopshirt van adidas voor heren of het comfortabele loose fit zwart/grijze hardloopshirt voor dames van Compressport. We hebben aanbiedingen op verschillende modellen, dus vergeet ook zeker niet om onze sale te bekijken. Op onze online webshop kun je terecht voor hoge kwaliteit compressiekleding waarmee je het beste uit jezelf kunt halen.