CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Feestelijke X-Mas Deals tot -70%1
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Hardloopbuggy's

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Een sportieve hardloopbuggy kun je vinden bij CAMPZ

Als je kleine kinderen hebt dan weet je dat het niet altijd even gemakkelijk is om tijd voor jezelf vrij te maken. Zeker als je graag wilt gaan sporten, zoals een rondje hardlopen. Je moet dan vaak wachten tot je partner thuis is en de kinderen in bed liggen en vaak heb je zelf dan al geen energie meer om nog naar buiten te gaan. Met een hardloopbuggy is dit probleem opgelost. Hardlopen met een kinderwagen is tegenwoordig erg populair en je kunt op een makkelijke en sportieve manier twee dingen combineren. Je kunt zelf even een rondje gaan joggen en tegelijkertijd kan je kind genieten van een spannende rit en de frisse buitenlucht, ideaal toch? Hier bij ons kun je verschillende modellen hardloopbuggy's vinden zoals de Thule, Thule Glide, Burley en de Burley Solstice. Hardloopbuggy Thule

Eigenschappen waar je op moet letten

Bij het aanschaffen van een hardloopbuggy moet je, net als bij een gewone kinderwagen, goed op de details letten. Vragen die je jezelf kunt stellen zijn:

  • Voor welke leeftijd is de wagen geschikt?
  • Heeft de kinderwagen gordels?
  • Welke soort remmen zitten erop?
  • Is er een mandje om spullen op te bergen?
  • Heeft de wagen een zwenkbaar voorwiel?
  • Voor welke weersomstandigheden is hij geschikt?
  • Is de wagen verstelbaar?
Het is altijd handig om te kiezen voor een wagen die zonbescherming en een regenkap heeft. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het weer en kun je gewoon blijven joggen met de kinderwagen.

Houd je conditie op peil met een hardloopbuggy

In het assortiment van CAMPZ kun je mooie hardlopers vinden tegen goede prijzen. We hebben verschillende merken en modellen om uit te kiezen. Ga je voor een neutrale zwarte of een opvallende rode hardloopbuggy? Met een hardloopbuggy hoef je nooit meer te wachten tot in de late uurtjes en kun je joggen mét je kind, wanneer je maar wilt!