CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Uitrusting voor winteravonturen
30 DAGEN KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

GU Energy

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

In balans met GU Energy

Als je intensief gaat sporten, moet je voldoende drinken. Water natuurlijk. En gezond eten, volgens de ‘schijf van vijf’. Maar tijdens je inspanning is dat niet genoeg. Je verliest als je aan het sporten bent allerlei voedingsstoffen . Met je transpiratie worden ook aminozuren, calcium, glucose en elektrolyten uitgescheiden. En die heb je allemaal nodig om je lichaam optimaal te laten presteren, vooral tijdens langere inspanning. Als je drinkt wordt je vochtbalans hersteld. Maar die andere stoffen krijg je er niet mee terug. Dit kan leiden tot hoofdpijn en spierkrampen. GU Energy heeft een hele productlijn sportvoeding en outdoor voeding waardoor je minder snel uitgeput zult raken!

Energiegel van GU Energy

Gels voor meer energietoevoer

Er zijn verschillende soorten sportvoeding verkrijgbaar. Gels, chews, wafels, dranken en capsules.

De GU Energy Gels zorgen voor energietoevoer en bevatten ook voedingsstoffen zoals elektrolyten en aminozuren. De samenstelling is een gebalanceerde mix van complexe en eenvoudige koolhydraten. De energie-gels zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende smaken en zijn volgens de gebruikers erg lekker en gemakkelijk te consumeren. Voor duursporten en erg intensieve activiteiten zijn specifieke formuleringen beschikbaar onder de merknaam ROCTANE Energy Gel. Deze bevatten tot drie keer meer natrium en drie keer zo veel aminozuren dan de klassieke gel. Naast de gels vind je bij GU Energy ook een aanbod aan heerlijke en gezonde energierepen.

Zet je tanden in een chew

Ook de GU Energy Chews zijn speciaal ontwikkeld om je lichaam te voorzien van energie en voedingsstoffen. De hoeveelheid aminozuren, elektrolyten enzovoorts is vergelijkbaar met die van gels, maar de chews kun je kauwen en zitten als hapklare stukjes in de verpakking. Koolhydraten zijn aanwezig in de vorm van maltodextrine en fructose, die zorgen voor een maximale absorptie en een verbeterd gebruik van de koolhydraten. Natrium om de zout- en vochtbalans te herstellen. En vertakte aminozuren zoals L-leucine en L-valine, waardoor je spieren minder snel overbelast raken. De chews werken iets langzamer dan de gels.

Energiedrank van GU Energy

Sport-stroopwafel

Heb je wel eens gedacht om stroopwafels te eten tijdens het sporten? De GU Energy Stroopwafel is specifiek bedacht voor sporters en heeft hetzelfde effect als een energy gel. Eet er eentje voor iedere keer dat je op de racefiets stapt of begint met hardlopen en je zult geen energie tekort komen. Er zijn verschillende smaken van deze lekkernij beschikbaar.

Capsules voor extra vitamines of mineralen

Er zijn ook capsules beschikbaar die specifiek aanvulling geven op bepaalde vitamines of mineralen die je nodig hebt tijdens het sporten. Bijvoorbeeld magnesium, zink, vitamine K en D. Vitaminen D krijg je normaal gesproken uit zonlicht, maar een extra dosis kan nodig zijn. Vitamine D en K kunnen samen bijdragen aan een gezond hard en bloedvaten en botten.