CAMPZ Outdoor und Camping Online Shop
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Grüezi-Bag Feater - The Feet Heater Deluxe Extra Tas, grijs/zwart

ID: 1166015

Adviesprijs € 139,99
€ 111,99
- 20 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
GRATIS LEVERING VANAF €796
VRAGEN? KLIK HIER!

Productomschrijving

Grüezi-Bag Feater - The Feet Heater Deluxe Extra Tas, grijs/zwart (grey/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Verwarmbare, heuphoge extra tas voor een extra portie warmte. De verwarmbare, heuphoge extra zak, die in elke slaapzak past, garandeert een betere isolatie. De Feater Deluxe heeft meer dan twee keer zoveel warmte als de standaard Feater. Om de Feater Deluxe zowel binnen als buiten te kunnen gebruiken, is in het onderste derde deel van het lichaam een robuust, zeer water- en vuilafstotend ripstop-materiaal verwerkt, zowel binnen als buiten. Voor een gemakkelijkere toegang is er een rits aan de voorkant die bedekt is met een knoppenpaneel. Om te voorkomen dat er van onderaf kou ontstaat, is er een matras op de vloer geïntegreerd. Dit maakt de Feater Deluxe ook geschikt voor rolstoelgebruikers. 

Het in de voetruimte ingebouwde verwarmingselement kan voor extra warmte zorgen. Het kan worden bediend via een USB-interface met een standaard powerbank. De module verwarmt met een maximum van ca. 45°C om een optimaal slaapklimaat te bereiken. Het moet ongeveer 1/2 uur worden verwarmd, waarna de slaapzak de warmte opslaat en de hele nacht warm blijft. De Feater Deluxe is wasbaar op 30°C. Om het nog comfortabeler te maken, gebruiken we een meervoudig geborstelde microvezel voor binnen en buiten. Zo voelt onze Feater - The Feet Heater zacht en glad aan op de huid. Geschikt voor buiten- en thuisgebruik.

In het kort

Gewicht
Gewicht
1.100,00 g
Afmetingen
Afmetingen
130 x 80 x 50

Uitrusting

Doel
Trekking kamperen, Familiecamping
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
Slaapzak accessoires
Geschikt voor:
Grüezi-Bag slaapzakken
Materiaal
Bijzonderheden:
Bevat niet textiele delen van dierlijke oorsprong
Materiaal:
Buitenmateriaal: 100 % polyamide, Binnenmateriaal & vulling: 100 % polyester
Afmetingen
Gewicht:
1.100,00 g
Afmetingen:
130 x 80 x 50
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1166015
EAN
4260595260579

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Grüezi-Bag Feater - The Feet Heater Deluxe Extra Tas, grijs/zwart grijs/zwart
Jens
Geweldig product
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Als jager breng ik regelmatig vele uren door op een min of meer gesloten hoge stoel. Vooral in de winter, als het erg koud is, kan de huid een kwal worden. De reeds op de markt verkrijgbare verhoogde huidzakken dienen meestal hun doel, maar zijn soms zwaar, groot en omvangrijk. Zeker voor gesloten of gedeeltelijk gesloten preekstoelen zijn ze niet geschikt voor mij. Dit is waar de sterke punten van de Grüzig Bag uitkomen. Hij is licht, compact en dankzij het verwarmingselement in het voetgedeelte blijven de voeten ook bij temperaturen onder het vriespunt urenlang aangenaam warm. Alleen de geïntegreerde transportzak had wat groter mogen zijn, je moet de tas best netjes opvouwen zodat hij in de zak past. Hierdoor ben ik zeer tevreden over het product.
11.05.2021